BOX NOW: Γιορτάζει 50.000 θυρίδες και χαρίζει 1 ευρώ μεταφορικά πανελλαδικά!

08:29 1/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η BOX NOW έφτασε τις 50.000 θυρίδες και γιορτάζει. Όχι, δεν ζητά να της κάνετε δώρο. Σας κάνει αυτή! Μόνο η BOX NOW μπορεί να (ξανά)κάνει τέτοια προσφορά: Κόστος μεταφοράς έως 1 ευρώ στα 800+ e-shops που συνεργάζεται.

Και όχι μόνο αυτό! Μόλις 1 ευρώ κοστίζει και η αποστολή μικρού δέματος από ιδιώτη σε ιδιώτη, σε όλη την Ελλάδα, 24/7, όπου και όταν τους εξυπηρετεί σε μία από τις 50.000 θυρίδες της

πανελλαδικά.

Η διάρκεια της προσφοράς , ”Shop it” από 800+ eshops, και “Ship it “ σε 1.500 Lockers, θα είναι για όλο τον Ιούνιο. Και η προσφορά δεν σταματά εδώ: Χίλιοι, τυχεροί θα κερδίσουν από μια δωροκάρτα έως και 30% για αγορές από συνεργαζόμενα e-shops μαζί με το δέμα τους.

Φέτος τον Ιούνιο, το e-shopping έχει και καλοκαιρινό Secret Santa!

Η BOX NOW αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία παράδοσης δεμάτων, που αξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες προσωποποιημένες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία έχει ανατρέψει τα δεδομένα με τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων (Lockers) και με βασικό στόχο το «Όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα