Το Primal Carnage: Genesis στο PS4

Goodbyte

Η Sony ανακοίνωσε πως το Primal Carnage: Genesis θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 από την Lukewarm Media. Μπορεί η ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρεία Lukewarm Media να

είναι εντελώς άγνωστη, όμως αναμφίβολα θα συζητηθεί στο μέλλον, καθώς χθες στα πλαίσια της Game Developers Conference ανακοίνωσε το Primal Carnage.

Πρόκειται για ένα Online First-Person/Third-Person Shooter, στο οποίο θα ελέγχετε είτε τους ανθρώπους (με First-Person camera), είτε τους δεινόσαυρους (με Third-Person camera).Μάλιστα η αφήγηση θα έχει το ύφος του Walking Dead. Όσοι παίξετε online θα μπορέσετε να κοντραριστείτε με αντιπάλους σε PvP μάχες όπου θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο η στρατηγική της ομάδας σας.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του gameplay στο Primal Carnage θα είναι τα εξής:
- Πέντε online maps
- 10 classes (πέντε για humans και πέντε για δεινόσαυρους) με ξεχωριστά skills και abilities.
- First-Person κάμερα στους humans και Third-Person κάμερα για τους δεινόσαυρους.
- Πλήθος από achievements και unlockables. Μελλοντικά αναμένεται να κυκλοφορήσουν DLC που θα επεκτείνουν το περιεχόμενο ακόμα περισσότερο.

Έχουν δει τα πάντα τα μάτια μας αλλά δεινόσαυρους είχαμε καιρό να απολαύσουμε Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το Primal Carnage. Το βέβαιο είναι ότι με τις τελευταίες ανακοινώσεις, η λίστα των games του PlayStation 4 ολοένα και αυξάνεται, καθώς η Sony έχει προσεγγίσει πολλούς ανεξάρτητους developers.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του Primal Carnage: Genesis για το PS4 μέσα από τον παρακάτω player:

Keywords
Τυχαία Θέματα