Τα πιο εντυπωσιακά και καλύτερα άρθρα του Μαρτίου!

Ξεκινώντας από αυτό το μήνα και για κάθε επόμενο, σας θυμίζουμε τα 10 άρθρα που σας εντυπωσίασαν περισσότερο από κάθε άλλο! Διαβάστε τις πιο σημαντικές ειδήσεις για τον Μάρτιο του 2012, οι οποίες περιλαμβάνουν Galaxy S III, HTC One X, iPad 3 και Galaxy

Tab 11.6!


Samsung Galaxy S III, Όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για το superphone που κυκλοφορεί τον Απρίλιο!

Η MWC 2012 ήταν μια άκρως εντυπωσιακή έκθεση, με δεκάδες καινοτόμες συσκευές να μην μας αφήνουν σε ησυχία. Αυτό που έλειψε από την έκθεση, ήταν η παρουσίαση του Samsung Galaxy S III, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα τον Απρίλιο. Πάμε να θυμηθούμε όλα όσα ξέρουμε για αυτό μέχρι σήμερα!


Σε 50 petabytes χωράει ολόκληρη η ιστορία του ανθρώπινου είδους! [infographic]

Αν σας ρωτούσαν πόσο χώρο θα χρειαζόσασταν για να χωρέσετε την ανθρώπινη ιστορία πόσο θα λέγατε; Η απάντηση αγγίζει το αστρονομικό νούμερο των 50 petabytes και το τι ακριβώς χωράει και πόσο αστρονομικό είναι τελικά θα το μάθετε από το infographic που ακολουθεί!


Άνθρωπος 256 ετών!

Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο! Ο κύριος που έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης από πολλούς επιστήμονες, φαίνεται πως γεννήθηκε το 1677 και η ζωή του έληξε μετά από 256 χρόνια!

Samsung Galaxy Tab 11.6, Η απάντηση στο νέο iPad με οθόνη 2560×1600 pixels!

Τις τελευταίες ώρες έρχονται στη δημοσιότητα φήμες σχετικά με παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Tab 11.6 ακόμα και αύριο. Η απάντηση στο νέο iPad θα είναι ηχηρή, καθώς η συσκευή αναμένεται να ενσωματώνει μια σειρά από νέες τεχνολογίες.

Cydia Store, 10 χρήσιμες εφαρμογές

Σήμερα σας παρουσιάζουμε 10 χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Cydia Store και οι οποίες θα κάνουν τη συσκευή σας πιο λειτουργική και εύχρηστη.
Προϋπόθεση? Να έχετε κάνει το κινητό σας Jailbreak…


HTC One X και S, Οι τιμές τους σε Γερμανία και Αγγλία

Λίγο πριν φτάσουν και στην Ελλάδα, τα HTC One X και One S, κυκλοφορούν σε Γερμανία και Αγγλία. Πως σας φαίνονται οι τιμές τους;

Pirate Bay, Στέλνει τους servers του στο διάστημα!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το δημοφιλές Pirate Bay, αφού γύρισε τους servers όλου του κόσμου χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα λύση, με servers που “κατοικούν” μέσα σε μικρούς δορυφόρους και πετούν 50 χιλιόμετρα έξω από την ατμόσφαιρα της γης!

Έφηβος έπεισε πορνοστάρ να βγει μαζί του… μέσω Twitter!

Η παρακάτω ιστορία δεν είναι σενάριο ταινίας του Hollywood, αλλά πρόκειται για αληθινή ιστορία που λαμβάνει χώρα στην Αμερική(φυσικά). Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας έφηβος από την Μινεσότα.

Το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων!

Πρόκειται για ένα από τα μέρη του πλανήτη μας, το οποίο αποτελεί έναν άλυτο, μέχρι σήμερα, γρίφο κυρίως για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.

Πόσα pixels έχει το ανθρώπινο μάτι;

Η όραση αποτελεί για τον άνθρωπο ίσως την πιο σημαντική από τις 5 αισθήσεις που διαθέτει, αφού είναι η βα

Keywords
Τυχαία Θέματα