Τα Google Maps στο iOS ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια λήψεις

Goodbyte

Σύμφωνα με την Google, η νέα εφαρμογή χαρτογράφησης στο iOS 6, έφτασε τα 10 εκατομμύρια downloads σε μόλις 48 ώρες από την διάθεσή της στο App Store την περασμένη Τετάρτη. Εφόσον η δήλωση αυτή είναι αληθής, μιλάμε για μία μεγάλη επιτυχία της Google,

σε βάρος της Apple πάντα.

Τα Google Maps, ήταν μια πολυαναμενόμενη έκδοση από τους χρήστες του iPhone και iOS 6 γενικότερα, αφού η αφαίρεση τους από την κλασσική εφαρμογή χαρτών της Apple, σε συνδυασμό με την αποτυχία της δικής της υπηρεσίας χαρτογράφησης, δυσαρέστησε πολλούς χρήστες οι οποίοι περίμεναν πως και πως να βγάλει η Google την δική της εφαρμογή στο App Store. Η κριτική που ασκήθηκε πάνω στους χάρτες της Apple στο διάστημα μετά την κυκλοφορία τους, οδήγησε στην αναδιάρθρωση της ομάδας του iOS στο εσωτερικό της Apple που ήταν υπεύθυνη για την έκδοσή τους, αλλά και σε μια δημόσια συγγνώμη εκ μέρους του Tim Cook.

Αν και τα 10 εκατομμύρια είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός, εξακολουθεί να αποτελεί μόνο ένα μέρος των χρηστών του iOS. Μόνο τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 6 στις 21 Σεπτεμβρίου, η Apple ανακοίνωσε ότι είχε κατεβεί σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές.

Αν και η πλειοψηφία των χρηστών του iOS 6 φαίνεται να έχουν επιλέξει την εφαρμογή χαρτών της Apple αντί να στραφούν στα Google Maps, η εν λόγω εφαρμογή διατηρεί 4,5 αστέρια στο App Store, με περισσότερα από 20.000 σχόλια.

Εσείς; Ποια εφαρμογή χαρτογράφησης έχετε επιλέξει για το iPhone σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα