Σκονάκι άλλου επιπέδου!

Ποιος είναι αυτός που ήδη από τα σχολικά του χρόνια δεν μυήθηκε στην “τέχνη” της αντιγραφής με σκονάκι;! Ας μην γελιόμαστε λοιπόν, το σκονάκι αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο στις μέρες μας με εκατομμύρια… οπαδούς!

Βέβαια, η μορφή του και το περιεχόμενο του καθορίζεται από τον εκάστοτε “απατεώνα”, για τον λόγο αυτό οι μορφές που συναντώνται ποικίλουν. Όσο όμως καλός και να είσαι οφείλεις να δεχτείς της “κατωτερότητα” σου μπροστά στον φοιτητή που θα σου παρουσιάσουμε.

Το θέμα δημοσιοποίησαν οι αυστριακές Times

και αφορά έναν φοιτητή στο Καζακστάν, ο οποίος πραγματικά ξεπέρασε τα όρια. Έφτιαξε σκονάκι μήκους 10,5 μέτρων (!) το οποίο περιείχε 25.000 απαντήσεις σε θέματα SOS του μαθήματος της Ιστορίας!

Το σκονάκι το τύλιξε γύρω από το στήθος του και φυσικά μετά από λίγη ώρα έγινε αντιληπτός από καθηγητές και επιτηρητές, οι οποίοι, αφού έμειναν με το στόμα ανοιχτό, τελικά τον μηδένισαν.

Μα καλά λίγη συμπόνοια για τον κόπο του δεν άξιζε; Και κάτι άλλο… σμικρύνσεις ή έστω να περάσει το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό του δεν του έκοψε να το επιχειρήσει; Έλεος… αυτό δεν είναι σκονάκι, αυτό είναι… σκονάρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα