Samsung Galaxy S4, Προβλήματα στο refresh rate της οθόνης;

21:45 2/5/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Από εχθές, 1η Μαΐου, η ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S4 πωλείται και στα ελληνικά καταστήματα. Τα πολύ δυνατά του specs, αλλά και η τεράστια οθόνη του 5 ιντσών, η οποία έχει δεχθεί διθυραμβικά σχόλια από όποιον την έχει δοκιμάσει, είναι εδώ για να μας συναρπάσουν!

Αλλά, όπως γίνεται συνήθως, πάντα υπάρχει κάποιο προβληματάκι στην αρχική κυκλοφορία, που χρειάζεται ένα μικρό update

για να διορθωθεί ενώ άλλες φορές είναι κατασκευαστικό(βλ. iPhone 4). Ένα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το GS4. Συγκεκριμένα, διάφοροι χρήστες στο δημοφιλές XDA, αναφέρουν πως η οθόνη γίνεται θολή όταν υπάρχει έντονο scrollάρισμα σε μαύρο background, π.χ. το μενού ρυθμίσεων της συσκευής, κάτι που μάλλον οφείλεται στο αργό refresh rate της οθόνης, καθώς τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν όταν πέφτουν τα Frame Per Second.

Επιπλέον, άλλοι χρήστες αναφέρουν πως σε οθόνες με υψηλή αντίθεση, εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής τους μία μωβ/ροζ απόχρωση. Είναι ακόμα άγνωστο εάν είναι πρόβλημα hardware ή Software, με το 2ο να είναι πιο πιθανό. Αναμένουμε την απάντηση της Samsung, αλλά και την πιθανή λύση του προβλήματος με κάποιο μικρό update!

Κατά τα άλλα πως σας φαίνεται το Samsung Galaxy S4;

Keywords
Αναζητήσεις
προβληματα οθονης galaxy s4, προβληματα με χρηστες galaxy s4
Τυχαία Θέματα