Nokia, Νέα πατέντα με εντυπωσιακές δυνατότητες!

11:28 2/5/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η μόνη ματιά που έχουμε για το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας είναι οι πατέντες που κατοχυρώνουν οι εταιρείες, οι οποίες μας δείχνουν τα ενδιαφέροντα των εταιρειών και μερικές φορές την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Κάτι τέτοιο έγινε σήμερα και με την περίπτωση της Nokia, μετά την κατοχύρωση μίας πατέντας με την βοήθεια της οποίας, ο χρήστης θα μπορεί να μεγαλώνει ή να μικραίνει το διάφραγμα της κάμερας της συσκευής, κάτι το οποίο θα δίνει πολλές διαστάσεις στον photo

χαρακτήρα που θα έχουν τα κινητά της εταιρείας στο μέλλον, αφού θα έχουν την δυνατότητα να αποτυπώνουν καλές φωτογραφίες τόσο σε σκοτάδι, όσο και σε συνθήκες καλού φωτισμού.

Σήμερα γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχουν κινητά τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση την ημέρα(Nokia 808 Pureview) και άλλα, τα οποία τα καταφέρνουν απλά καλά την ημέρα, αλλά τα δίνουν όλα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού(Nokia Lumia 920). Παράλληλα με αυτό το πλεονέκτημα, που είναι και το πιο δυνατό, από πλευράς μαρκετινγκ, η αλλαγή στο διάφραγμα δίνει πολλές φωτογραφικές επιλογές, αφού έχει άμεση επίπτωση στο βάθος πεδίου μίας φωτογραφίας! Η Nokia έχει μακριά παράδοση στην φωτογραφία, οπότε ελπίζουμε να χρησιμοποιήσει αυτή την πατέντα σοφά!

Εν αναμονή της νέας γενιάς Pureview!

Keywords
Τυχαία Θέματα