Προσφορά! Samsung Galaxy Nexus με 299 ευρώ

Goodbyte

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας αρέσει να “διαφημίζουμε” καταστήματα, αλλά όταν αυτό είναι προς το συμφέρον των αναγνωστών μας, δεν διστάζουμε να το κάνουμε. Για λίγες ώρες μόνο μπορείτε να κάνετε δικό σας το Samsung Galaxy Nexus έναντι μόλις 299 ευρώ.

Το επίσημο κινητό της Google για το 2012 έφτασε πλέον να πωλείται σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική του,

παρά το γεγονός ότι λαμβάνει πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις του Android. Ενσωματώνει μεγάλη οθόνη 4.65 ιντσών τεχνολογίας Super Amoled HD και χαρακτηριστικά όπως NFC, 1GB μνήμης RAM και διπύρηνο επεξεργαστή TI Omap 4460.

Το κατάστημα ηλεκτρονικών Πλαίσιο, μας απέστειλε μέσω newsletter την προσφορά του για αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε το Galaxy Nexus μέσω ίντερνετ έναντι 299 ευρώ, λαμβάνοντας ως δώρο την εφαρμογή GPS Ginius Driver-Don’t Panic και ένα κινητό Samsung 1182. Φυσικά όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις η προσφορά ισχύει για όσο υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα, ενώ θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να γλυτώσετε τα 70 ευρώ της μείωσης τιμής.

Πάντως το Samsung Galaxy Nexus κυκλοφορεί σε αρκετά eshops στην Ελλάδα στην τιμή των 330 περίπου ευρώ και σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για κάποιων που δεν ενδιαφέρετε για την όχι και τόσο καλή του κάμερα (5MP).

Για την προσφορά κάντε κλικ εδώ.

Το παρόν άρθρο Προσφορά! Samsung Galaxy Nexus με 299 ευρώ αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα