Νέο iPad, Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια!

Απ’ότι φαίνεται λοιπόν η ανταπόκριση του κόσμου στο καινούριο iPad ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας μέσα σε μόνο 3 μέρες τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις. Τρομερό;

Ο Tim Cook σε ερώτηση που δέχτηκε εχθές όσον αφορά τις πωλήσεις του καινούριου iPad, δήλωσε ότι η Apple βρίσκεται μπροστά σε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων χωρίς όμως να μας δώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Και φυσικά οι αντιδράσεις από

όλους εμάς ήταν άμεσες.

Σήμερα όμως η απάντηση ήρθε από τα κεντρικά της Apple και ήταν πραγματικά πολύ συγκεκριμένη. Το νέο iPad έχει πουληθεί ήδη σε 3 εκατομμύρια χρήστες μόλις σε 3 μέρες. Το νούμερο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς κανένας μας δεν το περίμενε.

Για την ιστορία να πούμε ότι το iPad πρώτης γενιάς κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις στις πρώτες 28 μέρες από τη στιγμή της ανακοίνωσης του. Το iPad 2 δεν γνωρίζουμε ακριβώς καθώς η Apple είχε διατηρήσει μυστικό τον αριθμό των πωλήσεων.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το νέο iPad διατίθεται σε περίπου 10 χώρες, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ελλάδα, Σουηδία, Ιταλία κ.α.) την ερχόμενη Παρασκευή.

Τι λέτε; Θα πουλήσει το ίδιο και στη χώρα μας; Για να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα