Με μεγάλο όνομα της ευρωπαϊκής τεχνολογίας “φλερτάρει” η κυβέρνηση

Goodbyte

Μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η έλευση στην Ελλάδα του ερευνητικού κέντρου μεγάλου τεχνολογικού ομίλου.
Συνεχίζεται η κεντρική κυβερνητική προσπάθεια για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα.

Συγκεκριμένα, πηγές του newmoney.gr αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την έλευση στη χώρα ερευνητικού κέντρου μεγάλου ευρωπαϊκού τεχνολογικού ομίλου με έμφαση στις τηλεπικοινωνίες. Την υπόθεση έχει δουλέψει με μεγάλη μυστικότητα το

κυβερνητικό επιτελείο, υπό την προσωπική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά, και πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά στη φάση των ανακοινώσεων.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ευοδώθηκε κατόπιν παρέμβασης του Μεγάρου Μαξίμου και η οποία θα ακολουθήσει τις κινήσεις ασιατικών ομίλων όπως η LG Electronics, η Lenovo αλλά και η Hewlett Packard, που επένδυσαν σε δίκτυα διανομών των προϊόντων τους δια μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η αξιοποίηση του νέου θεσμικού πλαισίου προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων στη χώρα αλλά και η παροχή βοήθειας, ώστε να λυθούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα