iPad 3/HD, Το Goodbyte θα καλύψει ζωντανά την παρουσίαση και όχι μόνο!

14:15 6/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Η αυριανή μέρα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση του νέου iPad. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα λέγεται iPad 3 ή iPad HD, αλλά το Goodbyte θα μεταδώσει μέσω live blogging και ζωντανής εκπομπής το event, ενώ το πάρτυ θα αρχίσει μια ώρα νωρίτερα με πολλές εκπλήξεις!

Όταν ξεκινήσαμε αυτό το blog, περιμέναμε πως και

πως event όπως το αυριανό για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μπορεί τον Ιούνιο να λειτουργούσαμε πιλοτικά, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε από το να καλύψουμε για πρώτη φορά στα ελληνικά ένα Apple event μέσω live blogging!

Τον Σεπτέμβριο με την παρουσίαση του iPhone 4S, αποφασίσαμε ότι δεν μας αρκεί μόνο αυτό και προχωρήσαμε στην παραγωγή του πρώτου ελληνικού live streaming (μέσω φωνής και φωτογραφιών φυσικά αφού η Apple δεν επιτρέπει κάμερες)! Το ίδιο συνέβη λίγες μέρες αργότερα, στο event της Samsung για την παρουσίαση του Samsung Galaxy Nexus, παρά το δύσκολο της ώρας…

Έχοντας εμπειρία απ’ όλα αυτά, αύριο είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το event παρουσίασης του νέου iPad με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η 7η Μαρτίου θα είναι αυστηρά αφιερωμένη στην τεχνολογία και το Goodbyte θα είναι on fire…

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Από το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα θα παρακολουθούμε εντατικά τις εξελίξεις και όπως κάθε μέρα θα σας ενημερώνουμε για ότι σημαντικό συμβαίνει στον χώρο της τεχνολογίας.

5-6.30: Θα σας παρουσιάσουμε τις δικές μας προβλέψεις σχετικά με το νέο iPad και θα συγκεντρώσουμε ότι πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές μέχρι εκείνη τη στιγμή. Λίγο πριν μπούμε στο… στούντιο, θα έχουμε για σας μια μεγάλη έκπληξη, που ευελπιστούμε σύντομα να αγαπήσετε!!!

6:30-7:30: Στις 6.30 θα ξεκινήσει το ζωντανό πρόγραμμα του Goodbyte μέσω live streaming. Για να μπούμε στο κλίμα της παρουσίασης, για μια ολόκληρη ώρα θα μιλήσουμε χαλαρά για ότι αφορά την τεχνολογία, το νέο iPad, τις εξελίξεις στο χώρο του Android, τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην MWC 2012 και ότι άλλο βάλετε εσείς στην… ατζέντα μέσω των σχολίων σας στο αντίστοιχο θέμα!

7:30-9:30: Για σχεδόν δύο ώρες, ξεκινώντας λίγο πριν και κλείνοντας λίγο μετά, το Goodbyte θα σας μεταδίδει ότι συμβαίνει στον χώρο της παρουσίασης! Τα σχόλια των δικών μας… fanboys κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα είναι συνεχή, ενώ τα δικά σας σχόλια και οι ανταλλαγές απόψεων σχετικά με αυτό που θα δούμε αύριο κρίνονται απαραίτητα!

9:30-…: Αν έχουμε καταφέρει να επιζήσουμε, θα σας παρουσιάσουμε τα πρώτα hands-on (αν υπάρξουν) και τα πρώτα σχόλια από όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα που θα βρίσκονται επί τόπου.

Αύριο είναι μέρα Goodbyte! Έτοιμοι;;;

Keywords
Τυχαία Θέματα