Yahoo, Σκέφτεται να αγοράσει σε κάθε υπάλληλο ένα iPhone!

Η νέα CEO της Yahoo και πρώην στέλεχος της Google, Marissa Mayer, ετοιμάζει μια κίνηση που σίγουρα θα χαροποιήσει τους υπαλλήλους της Yahoo. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Mayer σκέφτεται να διαθέσει σε όλους τους υπαλλήλους ένα δωρεάν iPhone για να αντικαταστήσουν

το εταιρικό τους BlackBerry.

Μέχρι στιγμής, αν κάποιος από εσάς εργάζεται στην Yahoo, θα ξέρει ότι η εταιρεία του έχει διαθέσει ένα δωρεάν BlackBerry για να είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του 24 ώρες την ημέρα. Η νέα CEO Marissa Mayer, θεωρεί πολύ σημαντική την αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων της εταιρείας και σε αυτή την κατεύθυνση σκέφτεται να τους αγοράσει νέα κινητά.

Ο λόγος είναι ότι μέχρι σήμερα, οι υπάλληλοι συνήθως χρησιμοποιούν δύο συσκευές καθημερινά, το εταιρικό τους BlackBerry και ένα iPhone ή Android τηλέφωνο για την προσωπική τους ζωή, κάτι που τους αναγκάζει να σπαταλούν χρόνο.

Η ιδέα αυτή έχει λογική, ενώ η συνύπαρξη με πιο εξελιγμένα λειτουργικά από αυτό της RIM, ίσως δώσει στους υπαλλήλους της Yahoo περισσότερες καινοτόμες ιδέες για την ίδια τους δουλειά. Πάντως μετά από πιέσεις, η Mayer σκέφτεται να ζητήσει την άποψη των υπαλλήλων για το αν θέλουν iPhone ή κάποιο Android!

Στην περίπτωση του iPhone πάντως, καλό θα ήταν να περιμένουν λίγο για το νέο μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα