Tim Cook, “Θέλω να τελειώσει η διαμάχη με την Samsung”

Όλοι γνωρίζεται την μεγάλη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στην Apple και την Samsung όσον αφορά τις πατέντες. Μήπως όμως έχει έρθει η ώρα οι δύο κολοσσοί να βάλουν ένα τέλος;

Φαίνεται λοιπόν ότι η Apple αλλά και η Samsung κατάλαβαν ότι είναι πλέον γελοίο να τσακώνονται για το ποιος θα κατορθώσει να κατοχυρώσει κάθε μία από τις πατέντες που συμπεριλαμβάνονται στα

διάφορα κινητά και tablets.

Ο Tim Cook λοιπόν συναντήθηκε με τους executives της Samsung την περασμένη Δευτέρα με σκοπό φυσικά να βρουν μια μέση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και παλιότερα, χωρίς όμως την αναμενόμενη κατάληξη.

Φαίνεται λοιπόν ότι και τώρα οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία αφού τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Πάντως καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να αφήσει την κατάσταση ως έχει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα συνάντηση θα γίνει πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 30 Μαίου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να έρθουν σε κάποια συμφωνία γιατί παρόλο που οι διαφορές τους είναι μεγάλες, οι δύο εταιρίες εξαρτώνται η μία από την άλλη για την επιτυχία τους.

Για να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα