Samsung, Ανακοίνωσε το Galaxy Young και Galaxy Fame

13:35 5/2/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Άλλη μια μέρα, αλλά δύο νέα Galaxy Phones για την Samsung που ανακοίνωσε τo Samsung Galaxy Young και το Samsung Galaxy Fame, δύο entry-level συσκευές που λογικά θα

έχουν και το ανάλογο κόστος.

Το Galaxy Young έρχεται με οθόνη 3.27(!) ιντσών ανάλυσης 480×320 (176 ~PPI) τεχνολογίας LCD, με 1 GHz επεξεργαστή μονοπύρηνο, 768 MB μνήμης RAM, 4 GB ενσωματωμένη μνήμη για πολυμέσα και εφαρμογές που μπορεί να επεκταθεί με χρήση καρτών microSD, 3 megapixel κάμερα χωρίς autofocus, μπροστινή κάμερα VGA για βίντεοκλησεις, Bluetooth 3.0, WiFi, μπαταρία 1300 mAh μπαταρία ενώ για λειτουργικό έχει Android Jelly Bean 4.1.

To Galaxy Fame έρχεται με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 3.5 ίντσες (~164 PPI), 5 Megapixel κάμερα με δυνατότητα autofocus, 512 MB μνήμης κάτι που ξενίζει αφού το μικρότερο αδερφάκι του έχει 768 ΜΒ, Bluetooth 4.0 ενώ υπάρχει και προαιρετικό NFC.

Και για τα δύο κινητά υπάρχει προαιρετική δυνατότητα για διπλή SIM αλλά οι συσκευές αυτές θα είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες αγορές. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τις τιμές των νέων μοντέλων αλλά ούτε και για το πότε θα κυκλοφορήσουν στις αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα