Samsung Galaxy Tab 2, Χωρίς εκπλήξεις το νέο 10άρι μοντέλο

Βαρετή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της Samsung σχετικά με το νέο Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Το μοντέλο ανανεώθηκε μόνο στα σημεία και στην εξωτερική εμφάνιση σε σχέση με τον πρόγονο του, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει σαφώς μειωμένη τιμή!

Εξωτερικά οι διαφοροποιήσεις είναι εμφανείς και η εικόνα του Samsung Galaxy Tab 2 είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το original Galaxy Tab και θυμίζει περισσότερο Galaxy Tab N. Στα δύο άκρα της συσκευής θα βρείτε τα στερεοφωνικά ηχεία, γεγονός που δένει αρμονικά με τον περισσότερο multimedia χαρακτήρα που προσδίδουν στο tab οι άπειροι τύπο multimedia αρχείων που μπορεί να αναπαραγάγει. Συνοπτικά: MPEG4, H.264. H.263, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8, 3GP, ASF, AVI, MP4, WMV, FLV, MKV, WebM, MP3, AAC, AC-3, AMR, MID, WMA, WAV, OGG και FLAC.

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Samsung Galaxy Tab 2 μοιάζει συσκευή του προηγούμενου έτους. Ο επεξεργαστής του θα είναι διπύρηνος στο 1 GHz, η μνήμη RAM του 1GB, η πίσω κάμερα στα 3 megapixels, ενώ η μπροστά μόλις VGA. Η συσκευή θα φοράει Android 4.0 Ice Cream Sandwich με τη νέα έκδοση του TouchWiz επάνω, ενώ οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν μέσα στο Μάρτιο. Στα θετικά της πάντως συγκαταλέγεται η μεγάλη μπαταρία των 7000 mAh, η οποία αναμένεται να κρατάει “ζωντανό” το tablet για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν δεν πρόκειται για κάποιο τρικ της Samsung, όπως το περσινό με τις δύο εκδόσεις Galaxy Tab, τότε θα πρέπει να περιμένουμε τιμή κάτω από τα 350 ευρώ… Αν θέλει να έχει κάποια τύχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα