Samsung Galaxy S IV, Νέο Render και λειτουργία Eye Scrolling!

09:26 5/3/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Λιγότερο από 10 μέρες έχουν μείνει για την ανακοίνωση του νέου smartphone από την Samsung, και όλα τα μέσα ενημέρωσης με τεχνολογικές καταβολές έχουν πάρει φωτιά, καθώς το η οικογένεια Galaxy S, είναι το ίδιο “in” με το iPhone, αν όχι και περισσότερο.

Οι σημερινές αποκαλύψεις για την νέα συσκευή είναι 2. Ένα render

του τηλεφώνου και μία νέα λειτουργία. Πάμε να τα δούμε! Θα ξεκινήσουμε από το δεύτερο, την λειτουργία Eye scrolling. Συνεχίζοντας την λειτουργία Smary Stay που βρίσκουμε ήδη στο Samsung Galaxy S III, το κινητό παρακολουθώντας την κίνηση των ματιών σας μέσω της μπροστινής κάμερας θα προσπαθεί να αντιληφθεί πότε φτάνετε στο κάτω μέρος της οθόνης όταν διαβάζετε κάτι και θα κάνει scroll προς τα κάτω από μόνο του. Η σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία του, σίγουρα αποτελεί πρόκληση για τους μηχανικούς της εταιρείας, αλλά είναι μία ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν, σωστά;

Το design του απερχόμενου μοντέλου, του SGS 3, θεωρήθηκε επιτυχημένο, οπότε όπως είναι λογικό, η εταιρεία θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο για το νέο μοντέλο. Σύμφωνα με το site evleaks, το οποίο είναι αρκετά αξιόπιστο σε αυτά τα θέματα, το νέο κινητό θα μοιάζει κάπως έτσι:

Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει, εσάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα