Samsung Galaxy S III, Νέες φήμες για παρουσίαση στις 22 Μαρτίου [διαψεύστηκε] και πάχος 7 χιλιοστά!

18:10 9/2/2012 - Πηγή: GoodByte

Ανατροπή δεδομένων στην παρουσίαση του Samsung Galaxy S III έχουμε σύμφωνα με τις νέες φήμες που προέκυψαν χθες αργά το απόγευμα. Γαλλικό blog φέρεται να έχει πρόσκληση σε event της Samsung για τις 22 Μαρτίου, ενώ δημοσιεύει διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή.

Ένας νέος γύρος φημών ξεκίνησε χθες σχετικά με το

νέο Samsung Galaxy S III. Σύμφωνα με αυτές, το νέο “τέρας” της Samsung θα παρουσιαστεί λίγο νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε, καθώς το γαλλικό Frandroid έχει λάβει πρόσκληση σε event της κορεάτικης εταιρείας για τις 22 Μαρτίου.

update:

Η Samsung διέψευσε τη φήμη σχετικά με την παρουσίαση του SGS 3 στην Γαλλίας στις 22 Μαρτίου. Το event θα αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα της, κάτι που επιβεβαιώνει την πρόβλεψη μας σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής.

Ταυτόχρονα άλλες πηγές αναφέρουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, με τη μεγάλη διαφορά να επικεντρώνεται στον επεξεργαστή, ο οποίος αυτή τη φορά είναι ο πιο “γήινος” dual-core Exynos στα 1.8 GHz.

Για πρώτη φορά πάντως ακούσαμε κάποιο στοιχείο για το πάχος της συσκευής, το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 7 χιλιοστά (!) προλαβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δύο νέα Apple things, το iPad 3 και το iPhone 5, τα οποία θα αγγίζουν το ίδιο όριο.

Η δική μας πρόβλεψη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

Samsung Galaxy S III

Επεξεργαστής: 2 dual-core Exynos Cortex A-15 1.5-2 GHz
GPU: ;;;
Μνήμη: 2 GB RAM
Οθόνη: 4.6+ ίντσες 720p Super Amoled Plus
Αποθηκευτικός χώρος: 32/64 GB
Κάμερα: 12 megapixels με διπλό LED (;) φλας
Διαστάσεις: Πάχος 7 χιλιοστά + βάρος 2000 mAh
Extras: NFC + Αδιάβροχο

Παρουσίαση: Απρίλιος 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα