Samsung Galaxy S III, Εμφανίστηκε στην επίσημη εφαρμογή της Samsung!

Αυτή μάλλον είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του ονόματος και του κωδικού του νέου Samsung flagship, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως Samsung Galaxy S III ή αλλιώς Samsung GT-i9300. Η είδηση προέρχεται από το Kies, το λογισμικό διαχείρισης και αναβάθμισης της κορεάτικης εταιρείας.

Παρά την έντονη

φημολογία για το αντίθετο, από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει μέσω του Goodbyte, ότι το νέο Samsung flagship δεν θα λέγεται “the Next Galaxy”, αλλά Samsung Galaxy S III. Είναι ακόμη πιο πιθανό τελικά, η κίνηση της Samsung με την ορολογία Next, να έγινε καθαρά για λόγους επίθεσης στην Apple.

Το SamMobile έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα screenshot της εφαρμογής Samsung Kies, στο οποίο εμφανίζονται δύο συσκευές με το όνομα Samsung Galaxy S III, χωρίς φωτογραφία, αλλά με κωδικούς GT-i9300 και GT-i9300T. Πιθανότατα ένα από τα δύο μοντέλα αναφέρεται στην αμερικάνικη έκδοση και το T δεν σημαίνει κάτι παραπάνω.

Η ημέρες είναι πλέον μετρημένες και με τον ρυθμό των διαρροών να αυξάνεται διαρκώς, δεν είναι απίθανο αύριο ή σε δύο μέρες να δούμε επιτέλους και την πρώτη φωτογραφία της τελικής συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα