Samsung Galaxy Note II, Το είδαμε να πετάει σε 4G/LTE δίκτυο της Vodafone

Goodbyte

Μπορεί επίσημα η Vodafone να μην έχει ξεκινήσει τη διάθεση πακέτων 4G/LTE, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δοκιμάζει τη νέα τεχνολογία σε διάφορα σημεία. Το νέο της κατάστημα στο Mall Athens είναι ένα από αυτά και το Samsung Galaxy Note II μας έδειξε

τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το Samsung Galaxy Note II, όπως και το Samsung Galaxy S III, είναι δύο από τις λίγες συσκευές που κυκλοφορούν με υποστήριξη 4G/LTE στην Ελλάδα. Όπως θα δείτε και στο μικρό βίντεο που ακολουθεί, οι δυνατότητες του LTE είναι απίστευτες για τα σημερινά δεδομένα και όταν με το καλό το δούμε στην αγορά και σε πλήρη κάλυψη, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το ίντερνετ.

Μέχρι τότε πάντως, μπορείτε να δοκιμάσετε στην πράξη την ταχύτητα ενός τέτοιου δικτύου στο Mall Athens και συγκεκριμένα στο κατάστημα της Vodafone που εγκαινιάζεται αύριο. Εμείς βρεθήκαμε σήμερα στην ειδική εκδήλωση για τον τύπο και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy Note II, Το είδαμε να πετάει σε 4G/LTE δίκτυο της Vodafone αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα