Samsung Galaxy Mega 5.8 και 6.3, Κινητοί γίγαντες!

Goodbyte

Ξεκινήσαμε από τις οθόνες μία γραμμής σε αποχρώσεις του γκρι και μόλις πριν μερικές μέρες, παρουσιάστηκε το πιο καυτό Android κινητό στις 5 ίντσες, το Samsung Galaxy S4. Αλλά, από ότι φαίνεται, για την κορεάτικη εταιρεία, 5 ίντσες δεν είναι αρκετές. Για αυτό το λόγο παρουσίασε δύο νέα

“κινητά” στις 5.8 και 6.3 ίντσες!

Και το όνομα αυτών, Samsung Galaxy Mega. Όπως μάλλον θα έχετε καταλάβει, θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, με μισή ίντσα διαφορά, στις 5.8 και 6.3 ίντσες σε qHD(;) και HD ανάλυση αντίστοιχα. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, διαφορές βρίσκουμε μόνο στην συχνότητα του διπύρηνου επεξεργαστή, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.4GHz για το μικρό μοντέλο και στο 1.7 για το μεγάλο, και στην μπαταρία, όπου το μικρό έχει μία χωρητικότητας 2600mAhr, ενώ ο big brother είναι εξοπλισμένος με μία στα 3200.

Στα υπόλοιπα specs βρίσκουμε 1.5GB μνήμης RAM, 8 megapixels κάμερα, υποδοχή για κάρτες micro USB και την τελευταία έκδοση του Android, 4.2.2 Jelly Bean. Όσον αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους, οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς, ωστόσο μία κυκλοφορία μέσα στο Μάϊο φαίνεται να είναι η πιο πιθανή εκδοχή.

Δύο πληθωρικά κινητά, με mid-range εσωτερικό κόσμο. Πως σας φαίνονται;

Keywords
Τυχαία Θέματα