Parking Defenders, νέα έκδοση με πλούσια features

Goodbyte

Για όσους δεν γνωρίζουν η εφαρμογή Parking Defenders είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε parking ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία μέσω εφαρμογών σε iOS, Android αλλά και Windows Phone, πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται ένα ελληνικό start up.

Για όσους δεν γνωρίζουν την εφαρμογή μπορούν να δουν εδώ ένα σύντομο βίντεο

για το πως λειτουργεί. Καλό θα ήταν να παρακολοθήσετε και τα υπόλοιπα βίντεο του Parking Defenders για να πάρετε μια συνολική ιδέα της υπηρεσίας ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε και το FAQ

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους με σκοπό να αλλάξει μια για πάντα το τρόπο που βρίσκουμε Parking αλλά και την ευκολία να βρούμε μια θέση. Μετά από 10 μήνες ξανακάνει την κυκλοφορία της, η αγγλιστί relaunch, και φέρνει μαζί της πάνω από 20 νέα features.

Κατ’αρχήν, για να βοηθήσει τους χρήστες της, κατέγραψε όλα τα ιδιωτικά Parking της Αττικής μαζί με το κόστος τους και δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ τους. Επιτρέπει στο χρήστη να εισάγει τη τοποθεσία που έχει παρκάρει το αυτοκίνητο για να θυμάται που είναι. Εδώ να σημειώσουμε πως η εφαρμογή για iOS είναι συμβατή με το νέο iPhone 5 και κάνει χρήση της μεγαλύτερης οθόνης που προσφέρει.

Επιπλέον εισάγει νέα missions για το χρήστη ώστε να αυξηθεί η αλληλεπίδραση μεταξύ της κοινότητας των Parking Defenders και να αυξηθούν οι θέσεις Parking. Οι developers σχεδιάζουν αναβάθμιση της εφαρμογής για Windows Phone στην νέα έκδοση των Windows Phone 8 μαζί με υποστήριξη του Microsoft Wallet, για πληρωμές μέσω του smartphone κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα Wallets των υπόλοιπων οικοσυστημάτων δηλαδή του Google Wallet αλλά και του Apple Passbook.

Για λήψη της εφαρμογής μπορείτε να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο λειτουργικό σύστημα, iOS, Android, Windows Phone.

Το παρόν άρθρο Parking Defenders, νέα έκδοση με πλούσια features αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα