Nokia, Έδωσε 17,000 Windows Phone συσκευές σε developers

18:16 2/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Nokia προκειμένου να κερδίσει έδαφος στο αγώνα των OS, αποφάσισε να χαρίσει τις Windows Phone συσκευές της σε ένα μεγάλο αριθμό developers με σκοπό φυσικά την ανάπτυξη περισσότερων εφαρμογών.

Μέχρι αυτήν την στιγμή η Nokia έχει δώσει 17,000 Windows Phone

σε developers και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι να φτάσει τις 25,000 συσκευές. Φυσικά ο αριθμός αυτός δεν είναι τυχαίος. Στο Nokia World, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη, η εταιρία είχε δεσμευθεί ότι θα δώσει το συγκεκριμένο αριθμό συσκευών σε developers.

Όπως καταλαβαίνετε η Nokia δεν τρελάθηκε και δίνει συσκευές, αλλά έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους developers να φτιάξουν όσες περισσότερες εφαρμογές μπορούν για να εμπλουτίσουν το Windows Phone Marketplace.

Αυτήν τη στιγμή το MarketPlace έχει περίπου 80,000 εφαρμογές και συνεχίζει να ανεβαίνει. Φυσικά δεν μπορεί ακόμη να συγκριθεί με τα App Store και Google Play, αλλά βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έτσι δεν είναι;

Επιπλέον η Nokia δεν σταματά εκεί, αλλά σχεδιάζει να πραγματοποιήσει περίπου 600 developer events κατά τη διάρκεια του 2012.

Όχι και άσχημα! Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα