Nexus 4, Χαμηλές τιμές μόνο στο Play Store

Goodbyte

Οι εντυπωσιακά μικρές τιμές του Google Nexus 4 ίσως να μείνουν σαν όνειρο για εμάς στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η LG θα διαθέτει τη συσκευή έναντι 599 δολαρίων/ευρώ εκτός του Play Store!

Η είδηση αυτή μπορεί να αποτελεί αρνητική τροπή στην ιστορία του Nexus 4, αλλά κατά

κάποιον τρόπο δικαιολογεί την τόσο χαμηλή τιμολόγηση της συσκευής. Αν το σενάριο ισχύει, τότε ανάμεσα στις δύο εταιρείες υπήρξε συμφωνία για διάθεση του Nexus 4 από το Play Store σε τιμή κόστους και οπουδήποτε αλλού από την LG σε τιμή αγοράς.

Αν αναλογιστούμε ότι το Play Store είναι διαθέσιμο μόνο σε λίγες χώρες του κόσμου, τότε η κίνηση αυτή φαίνεται να ευνοεί και τις δύο εταιρείες. Από τη μία η Google θα διαθέσει εκατομμύρια συσκευές/οχήματα για το ψηφιακό της κατάστημα και από την άλλη, η LG θα μπει και πάλι στη συζήτηση του Android και θα διαφημίσει τη καλύτερη πλέον σχέση της με την Google και κατά συνέπεια τις αναβαθμίσεις τους Android.

Δυστυχώς όπως γνωρίζετε, το Google Play δεν “πουλάει” συσκευές στην Ελλάδα, οπότε αν όλα τα πραπάνω ισχύουν, η συσκευή θα φτάσει στην Ελλάδα κοντά στα 500-600 ευρώ. Σε αυτά τα λεφτά όμως, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος…

Το παρόν άρθρο Nexus 4, Χαμηλές τιμές μόνο στο Play Store αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα