Motorola Droid Razr, μπορείτε να μετατρέψετε σε Razr MAXX

17:20 1/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Για το Motorola Razr σας έχουμε μιλήσει και πιο παλια. Είναι ένα πολύ καλό κινητό με τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τον καθένα, και μία μπαταρία ικανή για να βγάλει μία με μιάμιση μέρα.

Η Motorola όμως, λίγο μετά την κυκλοφορία του, κυκλοφόρησε στην αγορά των Η.Π.Α μία άλλη έκδσοση του κινητού, με όνομα RAZR Maxx, η οποία είχε μία μόνο διαφορά με το κανονικό μοντέλο που κυκλοφορεί και στην χώρα μας. Την μπαταρία. Το RAZR Maxx

έχει μία μπαταρία σχεδόν διπλάσιας χωρητικότητας που μετράει 3300 mAhr που εκτός απο την διάρκεια ζωής, αυξάνει και λίγο το πάχος της συσκευής.

Εύλογα λοιπόν οι κάτοχοι του τηλεφώνου(και εγω) αναρωτήθηκαν εάν γίνεται η μετατροπή απο απλό σε Maxx. Φυσικά, η Motorola δεν θα εκανε κάτι τέτοιο επίσημα, αλλά για αυτό υπάρχει το Internet και συγκεκριμένα το forum XDA. Εκέι, απο την ημέρα κυκλοφορίας του RAZR Maxx υπάρχει το αντίστοιχο θέμα στο οποίο γίνεται συζήτηση.

Το αποτέλεσμα είναι πως γίνεται να αλλάξετε την μπαταρία και το πίσω κάλυμμα με αυτά του Razr Maxx, με μόνο “πρόβλημα” ένα μικρό κένο που δημιουργείται πάνω απο την υποδοχή της κάρτας SIM και MicroSD. Βέβαια στα Ηλεκτρονικά καταστήματα δεν υπάρχουν ακόμα τα ανταλλακτικά μέρη, αλλά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Το thread στο XDA μπορείτε να βρείτε εδώ. Εκεί μπορείται να βρείτε εξελίξεις γύρω απο το θέμα, ενώ στο μέλλον είναι πιθανό πως θα υπάρξουν links για την αγορά των απαραίτητων ανταλλακτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα