MWC, Skype για Windows Phone, Adobe Photoshop για iPad 2!

Στην MWC και σε λοιπά αντίστοιχα συνέδρια το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιότητας ανήκει σε κινητά και tablet. Δεν είναι μόνο αυτά που παρουσιάζονται όμως! Στην φετινή έκαναν την εμφάνιση του 2 εφαρμογές που ο κόσμος της ζήταγε πολύ καιρό.

Αρχικά, μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για κλήσεις παγκοσμίως, το Skype, είναι διαθέσιμο για επιλεγμένες Windows

Phone συσκευές. Το Skype θα επιτρέπει στα Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800, HTC TITAN, HTC Radar , Samsung Focus S, and Samsung Focus Flash, να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω 3G, 4G και Wi-Fi. Πολύ ευχάριστα νέα λοιπόν για τους κατόχους κάποιος Windows Phone συσκευής. Δοκιμάστε τη και πείτε μας πως λειτουργεί συγκριτικά με τα Android και iOS αδερφάκια του.

Το iPad, είναι το πλέον δημοφιλές tablet, το οποίο εξυπηρετεί πάρα πολλούς ανθρώπους καθημερινά, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για δουλειά. Σίγουρα όσοι ασχολούνται με φωτογραφίες θα απογοητεύτηκαν, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη Photoshop εφαρμογή για το tablet της Apple. Μέχρι σήμερα, που η Adobe έδωσε στην κυκλοφορία το Adobe Photoshop Touch, μία έκδοση του PS ειδικά σχεδιασμένη για το iPad2. Η εφαρμογή με μία πρώτη ματιά φαίνεται πολύ προσεγμένη και σύμφωνα με την εταιρεία ο κόσμος θα μείνει κατάπληκτος! Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store, στην τιμή των 7,99 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα