MLS iQTalk Crystalmax, Η νέα γενιά αξίζει τα λεφτά της

Goodbyte

Εδώ και λίγες μέρες έχω στην κατοχή μου το νέο MLS iQTalk Crystalmax. Πρόκειται για το 4.5 ιντσών μεγάλο διάδοχο της σειράς iQTalk με σαφώς βελτιωμένη εξωτερική εικόνα και όχι μόνο. Highlight της “συσκευής”, το κουτί, το οποίο μετατρέπεται σε εξωτερικό φυσικό ηχείο!

Είμαι σίγουρος ότι αναλυτικά review των φωνητικών εντολών και των επιδόσεων του Crystalmax θα βρείτε σε πολλά ελληνικά site. Γι’ αυτό θα μείνω σε λίγα ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία

του κινητού που μου έκαναν αίσθηση.

Το νούμερο ένα, είναι η στροφή της εταιρείας σε πιο ποιοτικές λύσεις. Γενικότερα. Από το κουτί μέχρι και την οθόνη, το κόστος παραγωγής έχει ανέβει, αφήνοντας μία πολύ καλύτερη αίσθηση στον καταναλωτή.

Αυτό που ξεκίνησε να κάνει η MLS με το Crystalmax και το ηχέιο του, θεωρώ πως έπρεπε να το διαφημίσει περισσότερο. ΟΚ, δεν είναι όλοι οι καταναλωτές σαν εμάς, που περιμένουμε μια καινοτομία για να γελάσει το χειλάκι μας, αλλά όταν εφαρμόζεις πετυχημένα κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, μπες στον κόπο να το επικοινωνήσεις. Καλές οι φωνητικές οδηγίες, αλλά προσωπικά τις χρησιμοποιώ ακόμα ιδιαίτερα σπάνια και κυρίως στο αμάξι.

Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη, στα 250 ευρώ, αλλά μπορώ να καταλάβω τους λόγους. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με το παρελθόν και το κόστος πρέπει να ήταν σημαντικό. Αν κάποια στιγμή πέσει στα 200 περίπου ευρώ, τότε θα γίνει και Value for Money (σχετικά).

Το σχετικά το αναφέρω γιατί στο όλο πακέτο λείπει μια καλύτερη δόση ισχύος. Θα θέλαμε σίγουρα 1GB RAM ή ακόμα και περισσότερο. Ταυτόχρονα, θα θέλαμε και μια καλύτερη υπόσχεση από την εταιρεία για τις αναβαθμίσεις του Android. Μπορεί να μην δημιουργούν άμεσα πρόβλημα, αλλά στον τελικό χρήστη δείχνει σημάδια κακής οργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση, το Crystalmax είναι το πρώτο μεγάλο βήμα και ελπίζουμε όχι το τελευταίο. Καλή προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα