ITG xpPhone 2, Windows 7 σε κινητό; Και όμως γίνεται!

Τα λειτουργικά συστήματα που κυριαρχούν στα κινητά σήμερα είναι τα κλασσικά πιά iOS, Android και Windows Phone. Υπάρχουν όμως και μερικές, λαμπρές, εξαιρέσεις, όπου χρησιμοποιούν λειτουργικά όπως τα Windows 7 για να εκτελέσουν τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Το ITG xpPhone 2 είναι ένα από

αυτά. Με τα Windows 7 να τρέχουν δεν έχετε τίποτα που να σας λείπει, ενώ δεν χρειάζεται να μάθετε από την αρχή το λειτουργικό σύστημα! Πάμε να το δούμε!

Αρχικά, το κινητό είναι αρκετά ογκώδες φτάνοντας τα 17.5 χιλιοστά σε πάχος! Αρκετά θα σκεφτεί κανείς, αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα! Στο εσωτερικό του θα βρείτε έναν επεξεργαστή Atom Z5xx της Intel, που είναι μονοπύρηνος, που φτάνει μέχρι και τα 2 GHz! Πακέτο πάει και η RAM που μετράει 2 GB!

H οθόνη του κινητού, κατασκευασμένη από την Sharp, είναι τεχνολογίας LCD, και φτάνει στην ανάλυση τα 800 x 480 και έχει 4.3 ίντσες διαγώνιο. Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από το 16 GB και φτάνει στα..112GB SSD!

Βέβαια το μεγάλο highlight της συσκευής είναι τα Windows 7 που φοράει, τα οποία σας προσφέρουν ότι ακριβώς και ο υπολογιστής στο σπίτι ή το γραφείο σας. Βέβαια, θα μου πείτε, τι θα γίνει εάν ξαφνικά σας τύχει μία μπλε οθόνη. Βεβαίως το κινητό έχει ξεχωριστό κύκλωμα, που σας επιτρέπει να λάβετε μία κλήση ή ένα μήνυμα, ακόμα και εάν τα Windows κολλήσουν, ή είναι κλειστά.

Το κινητό αρχικά προορίζεται την αγορά της Κίνας, όμως δεν αποκλείεται να έρθει και στα μέρη μας μέσω ebay ή κάποιου άλλου ηλεκτρονικού καταστήματος. Από την άλλη μία τέτοια συσκευή δεν έχει λόγω ύπαρξης στα μέρη μας, καθώς δεν χρησιμοποιούμε τόσο την τεχνολογία όσο οι φίλοι μας από την ανατολή. Αλλά όπως και να έχει είναι από μόνο του κατόρθωμα!

Θα το παίρνατε ποτέ;

Keywords
Τυχαία Θέματα