Huawei Ascend Mate, 6.1 ίντσες HD, 8 Megapixel, 4050 mAh μπαταρία

00:10 8/1/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Huawei μετά το Huawei Ascend D2, ανακοίνωσε και το Huawei Ascend Mate το μεγαλύτερο κινητό τηλέφωνο με μέγεθος οθόνη 6.1 ίντσες, 8 Megapixel κάμερα και μπαταρία που μπορεί να συγκριθεί με tablets.

To Huawei Ascend Mate έρχεται με λειτουργικό Jelly Bean 4.1 και αναμένετε αναβάθμιση

ενώ η οθόνη του που κλέβει την παράσταση έχει μέγεθος 6.1 ίντσες, ανάλυσης HD (1280×720 pixels) τεχνολογίας IPS+ και Gorilla Glass.

Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος που βρίσκουμε και στο Huawei Ascend D2 ο K3V2, η RAM είναι και αυτή ίδια με το μικρότερο αδερφό του στα 2 GB. Όσον αφορά τις κάμερες το Mate έρχεται εξοπλισμένο με κεντρική κάμερα 8 Megapixel με AutoFocus και HDR ενώ η μπροστινή κάμερα υπεύθυνη για τις βιντεοκλήσεις έχει φακό 1 Megapixel.

Η μπαταρία του μπορεί να συγκριθεί άνετα με αυτή μερικών tablets όπως και το μέγεθος του αφού φτάνει τα 4050 mAh. To Mate θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από το Μάρτιο του 2013 ενώ αναμένετε και σε άλλες αγορές αργότερα μέσα στο χρόνο.

Λόγω του μεγέθους του η Huawei έχει προσαρμόσει το Android ώστε να μπορεί ο χρήστης να μπορεί να λειτουργήσει το Mate με το ένα χέρι, ενώ υπάρχει και το Easy Panel που δίνει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά όπως οι σημειώσεις, τα μηνύματα, η αριθμομηχανή κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα