HTC One X, Χαλασμένο το Multitasking, ή μήπως όχι;

Εάν έχετε στην κατοχή σας το κορυφαίο κινητό της HTC, το One X, ενδεχομένως έχετε παρατηρήσει το multitasking να μην λειτουργεί σωστά. Όταν για παράδειγμα κλείνετε τον browser για να ανοίξετε μία άλλη εφαρμογή και έπειτα να τον ανοίγετε πάλι, οι σελίδες πρέπει να φορτώσουν ξανά.

Ουσιαστικά, όταν πατάτε το πλήκτρο του multitasking, η εφαρμογή κλείνει, αντί να αποθηκευτεί στην μνήμη,

όποτε όταν επανέρχεστε πρέπει να φορτώσει από την αρχή! Το Theverge, δεχόμενο αρκετά emails για το συγκεκριμένο πρόβλημα αποφάσισε να επικοινωνήσει με την HTC για το φλέγον αυτό ζήτημα, και πήρε απάντηση, αλλά όχι και πολύ καλή:

HTC is aware of some questions in the enthusiast community about how the HTC One X handles multitasking and memory management for background apps. We value the community’s input and are always looking for ways to enhance customers’ experience with our devices. That said, right now multitasking is operating normally according to our custom memory management specifications which balance core ICS features with a consistent HTC Sense experience.

Με λίγα λόγια το multitasking στην τετραπύρηνη συσκευή δεν είναι χαλασμένο, αλλά βελτιωμένο για τις εφαρμογές της HTC, σύμφωνα με την ίδια! Μέχρι λοιπόν η εταιρεία να αποφασίσει να αλλάξει αυτή την ρύθμιση, ώστε να γίνεται πραγματικό multitasking, τουλάχιστον στον Browser που είναι απαράδεκτο να μην έχει, ρίξτε μία ματιά στις διαθέσιμες ROM που κυκλοφορούν

Keywords
Τυχαία Θέματα