Google+, Ειδοποιήσεις τώρα και μέσω SMS!

Την πορεία που είχε πρώτο χαράξει το Twitter ακολουθεί τώρα το Google+, καθώς από σήμερα επιτρέπει την ανανέωση του status μέσω ενός απλού SMS. Μάλιστα πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω, αφού μπορεί να σας ενημερώνει με μήνυμα για όσα γεγονότα έχετε επιλέξει.

Η αλληλεπίδραση μέσω SMS ήταν διαθέσιμη μέχρι σήμερα μόνο στις ΗΠΑ

και την Ινδία για την Google και η προσθήκη 39 νέων χωρών στο “παιχνίδι” αποτελεί μεγάλη πρόοδο. Όλα αυτά για την Ελλάδα μοιάζουν πολύ μακρινά, αφού παρά το πλήθος των νέων χωρών που ενεργοποιούνται από σήμερα, εμείς απουσιάζουμε (και όχι άδικα).

Πιθανότατα πρόκειται για ένα είδος test event για την Google, αφού οι χώρες που βρίσκονται σε αυτή τη μεγάλη λίστα προέρχονται κατά βάση από την Αφρική, όπου η διείσδυση του ίντερνετ είναι πολύ μικρότερη και οι συνδέσεις πολύ λιγότερες και πιο αργές. Πάντως δεν μοιάζει απίθανο να μην βρούμε την Ελλάδα στη λίστα ακόμα και όταν θα μπουν σε αυτή οι Ευρωπαϊκές χώρες, αφού το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στο Twitter. Ίσως τελικά το πρόβλημα να μην σχετίζεται με τις επιθυμίες των ίδιων των εταιριών, αλλά με τις απαιτήσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα