Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 4η]

Goodbyte

Προτελευταία ημέρα των Google προσφορών στο Play store και όπως το συνηθίζουμε πλέον, σας προτείνουμε τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να αγοράσετε με 0.25 ευρώ.

Where’s My Perry?

To συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κατασκευαστεί από την Disney

και θα περάσετε ευχάριστα την ώρα σας μαζί του. Σκοπός σας είναι να οδηγήσετε το νερό μέσα στην θάλαμο του Perry, μέσα όμως από διαδρομές που σας δίνουν περισσότερους πόντους.

Camera ZOOM FX

Πολλοί τη θεωρούν την καλύτερη εφαρμογή κάμερας του Android. Σας δίνει πάρα πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και με 0.25 ευρώ αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Endomondo Sports Tracker PRO

Ο καλύτερος tracker για αθλητικές δραστηριότητας. Είτε τρέχετε με τα πόδια είτε με ποδήλατο, το Endomondo θα σας βοηθήσει να καταγράψετε και να προβάλλετε κάθε πληροφορία πολύ εύκολα και γρήγορα.

Ski Safari

Αν και έχει κακή βαθμολογία στο Play store, αποτελεί την σημερινή επιλογή μας. Πολύ απλό και χωρίς ιδιαίτερες επιλογές, αλλά με ευχάριστα γραφικά και εύκολο gameplay. Απλά τρέξτε γιατί σας κυνηγάει η χιονοστιβάδα!

Order & Chaos Online

Αν και τα MMORPG δεν είναι το φόρτε μας, το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι online δυνατότητες του εντυπωσιάζουν. Ιδιαίτερα αν συνηθίζετε να παίζετε αντίστοιχα παιχνίδια στον υπολογιστή ή την κονσόλα σας, το Order & Chaos είναι must για εσάς.

Cogs

Πάρα πολύ ωραία γραφικά και υπόθεση, συνθέτουν το καλύτερο puzzle game που έχουμε δοκιμάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της προσφοράς. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Broken Sword : Director’s Cut

Για το τέλος αφήσαμε το Broken Sword. Πρόκειται για την μεταφορά του αγαπημένου μας παιχνιδιού στο Android και για όποιον αρέσκεται σε παιχνίδια του είδους, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο.

Ανάμεσα στις σημερινές εφαρμογές θα βρείτε αρκετές ακόμα αξιόλογες. Οι περισσότερες από αυτές κυκλοφορούν και σε free εκδόσεις, οπότε κατά την γνώμη μας δεν αξίζει να τις αγοράσετε ακόμα και για 25 λεπτά του ευρώ.

Το παρόν άρθρο Google Play, Ποιες Android εφαρμογές αξίζει να αγοράσετε με 0.25 ευρώ [ημέρα 4η] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα