Google Glass, Πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμο;

Κανένας λοιπόν δεν αρνείται ότι το Google Glass αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά project που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Όμως ποια θα είναι στην ουσία η χρησιμότητα του;

Αρχικά πρέπει να σας πούμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Google, το συγκεκριμένο προϊόν δεν πρόκειται να είναι έτοιμο να βγει στην αγορά πριν από το 2014 και αυτό διότι έχουν

να γίνουν ακόμη πάρα πολλά πράγματα, όπως πχ να διορθωθούν τα διάφορα bugs που έχουν προκύψει μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Η μεγάλη απορία που έχει δημιουργηθεί είναι το αν το συγκεκριμένο προϊόν θα είναι χρήσιμο ή όχι. Προκειμένου λοιπόν να τελειώσει το ζήτημα αυτό, πρόκειται να κυκλοφορήσουν διάφορα videos, τα οποία θα έχουν ως σκοπό να μας δείξουν πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η ζωή μας με την άφιξη του Google Glass.

Στο πρώτο από τα εν λόγω videos, βλέπουμε πως χρησιμοποιεί η Laetitia Gayn, η γυναίκα ενός “Googler”, το Google Glass με σκοπό να απαθανατίσει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές με το παιδί της, τις οποίες όμως μοιράζεται ταυτόχρονα με την οικογένεια της.

Πρόκειται για μια πραγματικά πολύ ωραία ιδέα από την πλευρά της Google, καθώς θα καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη αυτών που κοιτούν το Google Glass με καχυποψία, αλλά και να κερδίσει ακόμη περισσότερους υποστηρικτές.

Δείτε όμως και το video που ακολουθεί και πείτε μας και την δική σας άποψη.

Τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα