Asus Transformer Prime, Αξίζει την προσοχή σου… [hands-on video review]

Για περίπου 15 ημέρες είχα στην κατοχή μου το Asus Transformer Prime και ο αποχωρισμός του δεν ήταν καθόλου εύκολος. Πακέτο με το πληκτρολόγιο του, είναι το πιο ολοκληρωμένο tablet της αγοράς. Σκέτο δεν θα σε απογοητεύσει ούτε στιγμή. Μπράβο Asus!

Εξωτερική εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Ο σχεδιασμός του είναι τυπικός σε ότι αφορά το μπροστά μέρος,

ενώ στο πίσω ξεχωρίζει η μεταλλική επιφάνεια με τους ομόκεντρους κύκλους για σχέδιο. Είναι πολύ λεπτό με πάχος στα 8.3 χιλιοστά και ελαφρύ με βάρος στα 583 γραμμάρια. Η αίσθηση που σου αφήνει είναι εξαιρετικά ποιοτική και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή. Αν προσθέσεις και το keyboard dock, τότε φτιάχνεις ένα σούπερ στιβαρό netbook, κάτι που αποτελεί πολύ ευχάριστη έκπληξη για όποιον το έχει πιάσει στα χέρια του.

Τα κουμπιά πάνω στο tablet είναι τοποθετημένα σωστά και πιέζονται εύκολα και όχι κατά λάθος, ενώ τα φυσικά πλήκτρα του έξτρα πληκτρολογίου είναι για σεμινάριο. Παρά τη μικρή επιφάνεια που καλύπτει το πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα έχουν μεγάλα κενά μεταξύ τους και η ταχύτητα πληκτρολόγησης μετά από λίγη εξάσκηση θυμίζει desktop.

Όλο το πακέτο μαζί σου δίνει την αίσθηση της ποιότητας και δεν θα νιώσεις άσχημα, ούτε θα φοβάσαι να το μετακινείς καθημερινά και να “κακομεταχειρίζεσαι”, χρήση που επιβάλλεται για μια συσκευή που θέλει να τα κάνει όλα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Επιδόσεις

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Asus Transformer Prime ήταν τα κορυφαία στην αγορά τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Λίγους μήνες μετά, το μόνο στοιχείο στο οποίο υστερεί η συσκευή είναι η ανάλυση της οθόνης, η οποία φτάνει στα 1280

Keywords
Τυχαία Θέματα