Apple, Νέες πληροφορίες για τα iPod nano και iPad mini

Το event της Apple πλησιάζει όλο και περισσότερο, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε ακούσει πολλά πράγματα γύρω από το iPhone και το iPad mini, αλλά ελάχιστα για το iPod nano. Λέτε να σημαίνει κάτι;

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε μια νέα

φήμη σύμφωνα με την οποία το νέο iPod nano θα μπορεί να συνδέεται σε WiFi, ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση σε iTunes και iCloud, δηλαδή οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν τα τραγούδια που έχουν αγοράσει από το iTunes όταν είναι συνδεδεμένοι σε κάποιο WiFi. Επιπλέον το iPod nano θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά και Home button.

Επιπλέον φήμες αναφέρουν ότι το πολυαναμενόμενο iPad mini πρόκειται να ανακοινωθεί τον Οκτώβριο σε ξεχωριστό event και πως στο πίσω μέρος της συσκευής θα είναι τυπωμένο το “iPad”.

Τέλος σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παραπάνω, και οι οποίες φαίνεται να είναι θήκες για το iPod touch νέας γενιάς. Στις φωτογραφίες αυτές διακρίνουμε αλλαγή στο design της συσκευής, αλλά και μία τρύπα στο κάτω μέρος για την οποία δεν γνωρίζουμε σε τι θα χρησιμεύει.

Αυτά για τώρα. Μείνετε συντονισμένοι…

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα