Apple, Ετοιμάζει τον δικό της πάροχο για VoIP κλήσεις από iPhone και όχι μόνο ;)

22:21 1/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για την επόμενη μεγάλη κίνηση της Apple, η οποία είναι η Apple HDTV. Όμως, ένας βετεράνος της ασύρματης τεχνολογίας, Whitey Bluestein, πιστεύει ότι η επόμενη μεγάλη κίνηση της Apple θα είναι ο δικός της πάροχος, ο οποίος θα δίνει την δυνατότητα σε όλες τις iOS συσκευές να είναι μονίμως συνδεδεμένες στο δικό

της WiFi δίκτυο.

Σύμφωνα με τον Bluestein, η Apple είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί να το κάνει αυτό, καθώς έχει μια μεγάλη βάση δεδομένων στο iTunes από πιστωτικές κάρτες και χάρις αυτό οι πληρωμές θα γίνονται άμεσα.

Επιπλέον, ο Bluestein υποστηρίζει ότι ο μοναδικός λόγος που η Apple δεν έχει προβεί σε μια τέτοια κίνηση ακόμα, είναι το μεγάλο ποσοστό χρημάτων που δέχεται από κάθε πώληση iPhone στους μεγάλους παρόχους της Αμερικής.

Η αλήθεια είναι πως κάτι παρόμοιο είχε και το Steve Jobs στο μυαλό του, δηλαδή έναν πάροχο μέσω WiFi. Όμως, αν γίνει κάτι τέτοιο τότε δεν θα έχει νόημα η αγορά ενός iPhone, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να βολευτούν με ένα iPod Touch και θα κάνουν κλήσεις μέσω VoIP υπηρεσιών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούμε να περιμένουμε (τον Ιούνιο) τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ iOS συσκευών. Δηλαδή, κάτι παρόμοιο με το iMessage και το Facetime.

Keywords
Τυχαία Θέματα