Στέρεψαν τα ΑΤΜ, η προπαγάνδα καλά κρατεί...

Σε πανικό είναι οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις των ημερών. Πολλοί εδώ και κάποιο καιρό συναντούν ΑΤΜ τα οποία δεν έχουν χρήματα και το φαινόμενο αυτό ολοένα και αυξάνεται.

Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στις Σέρρες αλλά και στη Θεσσαλονίκη,
όσοι σπεύσουν σήμερα σε ένα αυτόματο μηχάνημα, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν με άδεια χέρια.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό..;

Μήπως φταίει η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των τηλεοπτικών καναλιών που από την παρασκευή μας βομβάρδιζαν με τις καταστροφές που θα γίνουν αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο;

Και το πρώτο πράγμα που έλεγαν ότι θα γίνει (μάλιστα από σήμερα Δευτέρα) θα ήταν να αδειάσουν οι πολίτες τις τράπεζες. Αφού μετά από λίγο καιρό θα υπήρχε μηνιαίο πλαφόν ανάληψης για τον καθένα, στα 300€ μάλιστα!
(Η συνέχεια μάλιστα ήταν όλο και δραματικότερη, αφού η ανεργία θα έφτανε το 40%, η χώρα θα γινόταν 3ου κόσμου και ο Γκοτζίλα θα έκανε φωλιά στο Λευκό Πύργο..)

Όταν σε πιπιλίζει τον εγκέφαλο η πλήρως κατευθυνόμενη ελληνική τηλεόραση όλη την ημέρα, λογικό είναι κάποιοι να την πιστέψουν (άλλωστε το 30% των Ελλήνων ακόμη πιστεύουν ότι η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσουν..).

Ως λογικό επακόλουθο σήμερα κάποιες Τράπεζες στέρεψαν. (ε, και;)
Μόνη συμβουλή μας είναι να σκέφτεστε λιγάκι τα όσα σας δείχνουν τα κανάλια, πριν πανικοβληθείτε. Γιατί συνήθως σας δείχνουν την "αλήθεια" που τους συμφέρει, και όχι την πραγματική.thessnea.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα