Υπόθεση Μπεν: Επί ποδός οι ερευνητές- Εξετάζουν ακόμα και τα δέντρα που φυτεύτηκαν 25 χρόνια πριν

14:25 28/9/2016 - Πηγή: iPop

Επί ποδός βρίσκονται οι ερευνητές που έχουν σπεύσει στην Κω για να εξετάσουν το σημείο όπου πιθανολογείται πως βρίσκονται τα οστά του μικρού Μπεν. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της έρευνας στο μικροσκόπιο αναμένεται να βρεθούν ακόμα και τα δέντρα τα οποία φυτεύτηκαν στο σημείο μετά την εξαφάνισή του μικρού παιδιού.

Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες:

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα επιστήμονες από τη Βρετανία και την Αμερική «χτενίζουν» στην περιοχή που θεωρείται σύμφωνα με μαρτυρίες πως έχει ταφεί ο μικρός Μπεν.

Θυμίζουμε, πως ο Μπεν αγνοείται από τον Ιούλιο του 1991.

Τι έχει βρεθεί μέχρι στιγμής;

Κατά τις έρευνες των προηγούμενων ημερών βρέθηκαν οστά τα οποία τελικά επιβεβαιώθηκε πως άνηκαν σε μικρά ζώα. Παράλληλα, εντοπίσθηκε και ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο αμέσως στάλθηκε για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια.

Η Βρετανική αστυνομία άνοιξε το σπίτι που έμενε ο Μπεν:

Την Τετάρτη οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας πήραν την απόφαση να ανοίξουν το σπίτι που έμενε πριν την εξαφάνιση του ο Μπεν. Παράλληλα, πραγματοποιούνται έρευνες ακόμα και στο σημείο του ακινήτου που φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.

Πως θα γίνουν οι έρευνες για τα δέντρα που φυτεύτηκαν;

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών αναμένεται να βυθιστούν στο χώμα ειδικοί δειγματοληπτικοί σωλήνες που ονομάζονται «καρότα» έτσι ώστε να συλλέξουν δειγμάτων χώματος τα οποία θα αναλυθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των Βρετανών.

Αυτό θα συμβεί μήπως εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά τα οποία θα μπορούσαν μετά από κατάλληλη ανάλυση να δώσουν απαντήσεις ακόμα κι αν πέρασαν τόσα χρόνια.

Να θυμίσουμε, πως το 2012 ο ίδιος χώρος είχε περαστεί με ειδικό σκάνερ και δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο.

photo:INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

The post Υπόθεση Μπεν: Επί ποδός οι ερευνητές- Εξετάζουν ακόμα και τα δέντρα που φυτεύτηκαν 25 χρόνια πριν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα