Υπέρ του δομικού ανασχηματισμού η Όλγα Γεροβασίλη

12:04 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Στην ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού, εστίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη της την Πέμπτη.

Η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στον Real FM τόνισε χαρακτηριστικά:

Δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή για το πότε θα γίνει, ανασχηματισμός, κάποια στιγμή θα γίνει, έχει αναγγελθεί από τον Πρωθυπουργό και παλιότερα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, κανένας ανασχηματισμός δεν ανακοινωθεί από πριν
Παράλληλα, επισήμανε πως η ίδια εκτιμά ότι« υπάρχει ανάγκη για

έναν δομικό ανασχηματισμό, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, στον τρόπο με τον οποίο έχουν συσταθεί τα υπουργεία μέχρι σήμερα».

Για τους πλειστηριασμούς:

«Η προστασία της πρώτης κατοικίας στο μεγαλύτερο ποσοστό και για οφειλές στις τράπεζες και για όφειλες σε Δημόσιο και Ταμεία σήμερα έχει λυθεί, όμως περιμένουμε και εγκύκλιο που θα ρυθμίζει κενά αυτής της διαδικασίας» εξήγησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Για τα «κόκκινα» δάνεια:

«Δεν είναι εύκολο θέμα, κάποιοι ήθελαν να μην υπάρξει προστασία για δανειολήπτες και έφερναν αντιστάσεις» εξήγησε και συμπλήρωσε πως «αυτή η μάχη κερδήθηκε από την κυβέρνηση και σήμερα έρχονται οι τελικές λεποτεμέρειες στο κομμάτι των ασφαλιστικών και των φορολογικών οφειλών». Παράλληλα, επισήμανε, πως την Τετάρτη το ΚΥΣΟΙΠ έλαβε αποφάσεις για τη σημαντική ρύθμιση για τη δεύτερη ευκαιρία υπερχρεωμένων επιχειρήσεων.

Για τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις:

«Αυτό θα γίνει σύντομα» διαβεβαίωσε η Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας «το τέλος της χρονιάς θα μας βρει λυμένα με όλα αυτά, τόσο για την α’ κατοικία όσο και για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις».

Για την τούρκικη προκλητικότητα:

«Η κυβέρνηση ανησυχεί και παρεμβαίνει πολύ προσεκτικά με όρους διπλωματίας» δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και έκλεισε τις δηλώσεις της υπογραμμίζοντας «για άλλη μία φορά πως η μη τήρηση των διεθνών συμβάσεων δεν είναι ανεκτή».

The post Υπέρ του δομικού ανασχηματισμού η Όλγα Γεροβασίλη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα