Υπαρχιφύλακας «μπουμπούκι»

18:40 6/2/2016 - Πηγή: iPop

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών θα οδηγηθούν την Κυριακή ένας υπαρχιφύλακας η αδερφή του και ένας φίλος του οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 39χρονος υπαρχιφύλακας, η 36χρονη αδελφή του και ο 39χρονος φίλος του συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία καθώς ο πρώτος κατήγγειλε σε Τμήμα της Αττικής ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία των γονιών του και αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, δύο ιδιωτικά

υπηρεσιακά πιστόλια και το δελτίο της υπηρεσιακής του ταυτότητάς. Στον υπαρχιφύλακα ωστόσο είχε κοινοποιηθεί η ανάκληση της Απόφασης πρόσληψης του στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει παραποιημένο απολυτήριο Λυκείου.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι τα όπλα που έπρεπε να επιστρέψει ο αστυνομικός τα είχε αποκρύψει σε φρεάτιο του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο φίλος του.

Ο υπαρχιφύλακας υπέδειξε το σημείο, εντοπίστηκε ωστόσο άλλο ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων και δύο χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, τα οποία κατείχε παράνομα.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, σπρέι πιπεριού και ένα πτυσσόμενο γκλοπ.

The post Υπαρχιφύλακας «μπουμπούκι» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα