Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram!

13:51 27/12/2019 - Πηγή: iPop

Περίπου 100 εκατομμύρια φωτογραφίες γίνονται upload καθημερινά στο Instagram, καθιστώντας το πιο δημοφιλές app στον κόσμο για sharing φωτογραφιών. Πολλές φορές, όμως, δεν θέλεις να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία, αλλά να την κατεβάσεις! Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram; Ναι υπάρχει, ακόμα κι αν όταν πατάς πάνω στη photo δεν σου εμφανίζεται καμία

επιλογή που να λέει «save photo»!

Μπορεί κατά λάθος να έσβησες τη φωτογραφία που μόλις ανέβασες και να έχεις αντίγραφο μόνο στο Instagram σου ή να θέλεις να αποθηκεύσεις μια φωτογραφία σου απ’ το 2015 που υπάρχει μόνο στο social media.

Ευτυχώς για σένα, το Instagram έχει ένα downloader tool, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις όλα τα data σου, ανάμεσά τους και οι φωτογραφίες σου, με μια απλή διαδικασία.

Ο τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram:Κάνε login στο Instagram από έναν web browser και πήγαινε στο προφίλ σου.Κάνε κλικ πάνω δεξιά και πήγαινε εκεί που λέει «Edit Profile» και στη συνέχεια επίλεξε το tab «Privacy and Security».Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να δεις μια σελίδα που λέει «Account Privacy» πάνω πάνω. Αν το δεις αυτό, κάνε scroll down και θα δεις ένα πεδίο που λέει «Data Download» με ένα link που γράφει «Request Download». Κλίκαρε το link.Θα χρειαστεί να βάλεις το email και τον κωδικό σου για να επιβεβαιώσεις το ποιος είσαι αλλά και το πού θέλεις να σου αποσταλούν τα στοιχεία.

Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία και απ’ το app του Instagram.

Όλα τα αρχεία θα σου αποσταλούν στο email σου!

Εάν θες να αποθηκεύσεις φωτογραφίες άλλου…

Χρησιμοποίησε απλά το DownloadGram, το οποίο σου επιτρέπει να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις!

Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η επιλογή του screenshot αλλά εκεί χάνεις σε ποιότητα!

Φυσικά, πρέπει να σου πούμε πως ακόμα κι αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις, θα πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που την έχει τραβήξει ή την έχει ανεβάσει και να μην την χρησιμοποιήσεις σαν να είναι δικά σου τα πνευματικά δικαιώματα.

Δες ακόμα:

Όλη η αλήθεια για το Instagram μέσα από 6 φωτογραφίες!

Photo: Pexels

Το άρθρο Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεις φωτογραφίες απ’ το Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα