Ξέρουμε τι να φοράς φέτος το Καλοκαίρι για να μην σκάσεις απ’ τη ζέστη, αλλά να είσαι και στη μόδα

14:13 22/6/2021 - Πηγή: iPop

Το τι φοράς το Καλοκαίρι εξαρτάται από πολλά και κυρίως από τον καιρό. Η ζέστη που κάνει δεν είναι σύμμαχός σου αυτό το διάστημα, όμως ξέρουμε πώς να τα βγάλεις πέρα τους φετινούς, θερινούς μήνες.

Φαινόταν ότι το Καλοκαίρι του 2020 είχε να κάνει με τα βασικά, αφού ένα απλό φόρεμα ή ένα t-shirt μ’ ένα σορτσάκι ήταν αρκετά. Αυτή η λατρεία για την επιστροφή στον μινιμαλισμό έφερε

επίσης μια αγάπη για τα σορτς και κυρίως για τα λινά σορτς, κάτι που συνεχίζεται ήδη και το 2021. Οι διακοπές μπορεί να είναι λίγο αβέβαιες φέτος, αλλά αυτό το στοιχείο που υπάρχει στη ντουλάπα σου και μπορείς να φοράς το Καλοκαίρι θα σε δροσίσει, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Οι 5 πιο hot αποχρώσεις του φετινού Καλοκαιριού που είναι στη μόδα και θα σε εντυπωσιάσουν

Με την δροσερή κι ελαφριά υφή τους, τα λινά είδη είναι ακριβώς το ύφασμα που θέλεις να φοράς όταν η θερμοκρασία αυξάνεται και χρειάζεσαι κάτι που θα σε βολεύει τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο και το σούπερ μάρκετ. Συνήθως, αυτό είναι ένα στυλ που αναδεικνύεται καλύτερα σε ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό, το μπεζ και το μαύρο, ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμη σε παρόμοιες αποχρώσεις για να αγοράσεις.

Όσον αφορά το στυλ, ένα λινό κοστούμι ίσως να σου είναι απαραίτητο στη δουλειά κυρίως με τα λινά σακάκια να είναι πιο βολικά από ποτέ. Μπορείς, ακόμα, να αγοράσεις ένα λινό, λευκό πουκάμισο, αλλά και λινά τοπάκια και ολόσωμες φόρμες. Οι επιλογές είναι πολλές και το λινό είναι μια δροσερή λύση στη ζέστη του Καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachael Clifton (@bubblyaquarius)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Πώς να φορέσεις το μαύρο το Καλοκαίρι χωρίς να σκάσεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξέρουμε τι να φοράς φέτος το Καλοκαίρι για να μην σκάσεις απ’ τη ζέστη, αλλά να είσαι και στη μόδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα