Ξέρεις ποια παιχνίδια προτιμούν οι σκύλοι;

11:31 11/9/2014 - Πηγή: iPop

Τα αγαπημένα μας κατοικίδια λατρεύουν τα παιχνίδια. Σε κάθε τους ευκαιρία το δείχνουν και φυσικά πολλές φορές το θέαμα είναι άκρως διασκεδαστικό. Πριν, όμως, επισκεφτείς το κοντινότερο petshop για να προμηθευτείς τα απαραίτητα, πρέπει να σου πούμε ποια παιχνίδια προτιμούν οι σκύλοι για να δεις τι πρέπει να πάρεις.

Δες ποια παιχνίδια προτιμούν οι σκύλοι!Όσα έχουν άρωμα φαγητού: Οι περισσότεροι σκύλοι αγαπούν τις λιχουδιές και έτσι προτιμούν να παίζουν με παιχνίδια που έχουν άρωμα φαγητού με την ελπίδα ότι μασουλώντας τα θα μπορέσουν να τα φάνε.Αυτά που κάνουν θόρυβο: Τα σκυλιά αγαπούν να παίζουν
με παιχνίδια που κάνουν θόρυβο. Πατώντας αυτά τα παιχνίδια που τις περισσότερες φορές είναι λαστιχένια βγαίνει ένας δυνατός θόρυβος που ενθουσιάζει τους τετράποδους φίλους μας και τις περισσότερες φορές εκνευρίζει εμάς.Μπαλάκια συνήθως μικρού μεγέθους: Αυτά είναι που προσφέρουν πιο έντονη άσκηση στα σκυλιά και γι΄αυτό το λόγο τα προτιμούν. Τα μπαλάκια φεύγουν μακριά με μόνο μία κίνηση και μπορούν να μασηθούν από το σκύλο εύκολα όσο μικρόσωμος και αν είναι.Τα παιχνίδια με σχοινιά: Συνήθως τα παιχνίδια με σχοινιά τους ξύνουν τα δόντια και έτσι τους βοηθούν να απελευθερώσουν την ένταση που νιώθουν. Τα βοηθούν να εξασκηθούν και να ηρεμήσουν για να μπορούν να κοιμηθούν καλύτερα και πιο ήσυχα το βράδυ.Συμβουλή!

Συνήθως, τα σκυλιά αγαπούν τα παιχνίδια που έχουν σχήμα παπουτσιού. Αν, όμως, έχεις σπαταλήσει απίστευτα πολλές ώρες για να εκπαιδεύσεις το σκύλο σου να μη τρώει παπούτσια, μην επιχειρήσεις να του αγοράσεις τέτοιο παιχνίδι. Θα το παρατήσει σε μία γωνία και δε θα του δώσει ποτέ μα ποτέ σημασία.

The post Ξέρεις ποια παιχνίδια προτιμούν οι σκύλοι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα