Τραγική κατάληξη για την μικρή Saffie Rose Roussos | Ξεκίνησε η αναγνώριση των θυμάτων | Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους

11:43 23/5/2017 - Πηγή: iPop
| Κραυγή

Ξεκίνησε η αναγνώριση των θυμάτων με τις βρετανικές Αρχές να έχουν επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πρώτου θύματος της επίθεσης στο Manchester. Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους.

H 16χρονη Georgina Callander, την οποία τα βρετανικά Μέσα αποκαλούν «superfan» της Ariana Grande είναι το πρώτο θύμα της αιματηρής επίθεσης στο Manchester Arena που ταυτοποιήθηκε από τις Βρετανικές Αρχές.

H 16χρονη είχε παρακολουθήσει και στο παρελθόν συναυλίες της Grande, μάλιστα είχε φωτογραφηθεί και μαζί της.

Η
μικρή Saffie Rose Roussos ανάμεσα στα θύματα

Τραγική κατάληξη για την μικρή Saffie Rose Roussos η οποία σύμφωνα με τις βρετανικές Αρχές βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα που έχουν αναγνωριστεί. Η αδερφή της και η μητέρα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η 8χρονη ελληνοκύπρια είναι ένα από τα 22 θύματα του μακελειού στο Manchester Arena.

Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους!

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν στραφεί στα social media για να αναζητήσουν βοήθεια για τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία αγνοούνται μετά το χάος που επικράτησε έπειτα από την επίθεση στο Manchester Arena.

Please…please reetweet. Looking for my daughter and her friend . Laura Macintyre and Eilidh Macleod #manchesterattack pic.twitter.com/1N0cikPQEf

— micheal macintyre (@leanish8) May 23, 2017

Οι γονείς και οι φίλοι δύο κοριτσιών από το νησί Hebridean στο Barra, Laura MacIntyre και Eilidh MacLeod, και οι δύο 15 ετών , έχουν εκδώσει επείγουσες εκκλήσεις να βρεθούν τα δύο κορίτσια μετά την επίθεση στο Manchester Arena.

Ο Micheal, πατέρας της Laura Macintyre, ο οποίος εργάζεται για την πολυεθνική θαλάσσια συγκομιδή Marine Harvest, εξέδωσε επείγον αίτημα για βοήθεια στο Twitter για την εύρεση της κόρης του.

«Σας παρακαλώ κάντε reetweet. Ψάχνω την κόρη μου και την φίλη της . Laura Macintyre και Eilidh Macleod #manchesterattack» γράφει στο twitter.

Το πρόσωπο της Olivia Campbell είναι ένα από τα πολλά που εμφανίζονται στο Twitter με το hashtag #missinginManchester καθώς η οικογένεια της ψάχνει επιπλέον πληροφορίες για την ίδια!

Η 15χρονη Olivia αγνοείται μετά την τρομοκρατική επίθεση και η μητέρα της, Charlotte, την ψάχνει:

«Η τελευταία επικοινωνάι που είχα μαζί της ήταν στις 20:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν στη συναυλία, μόλις είχε δει το support act και μου είπε ότι περνούσε υπέροχα και ότι με ευχαριστεί που την άφησα να πάει» είπε η μητέρα στο ραδιόφωνο του BBC και συμπλήρωσε: «Ήταν με τον φίλο της τον Adam. Ο Adam βρέθηκε στο νοσοκομείο αλλά η Olivia ακόμα αγνοείται!».

Ο 29χρονος Martyn Hett, από το Stockport αγνοείται. Ο αδερφός του Dan είπε: «Ανησυχούμε όλοι μας. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι είχε αποχωριστεί τον φίλο του,το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο και αυτό είναι το μόνο που ξέρουμε».

Να σημειωθεί πως για τους συγγενείς και φίλους όσων βρίσκονταν στο στάδιο για τη συναυλία, η Αστυνομία του Manchester έχει δώσει την εξής γραμμή επικοινωνίας: 0161 856 9400.

Διάβασε επίσης:

Manchester: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης | To ISIS επικροτεί αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη (Photos & Videos)

The post Τραγική κατάληξη για την μικρή Saffie Rose Roussos | Ξεκίνησε η αναγνώριση των θυμάτων | Κραυγή αγωνίας για τους αγνοούμενους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα