Ξεχωρίσαμε τα πιο ρομαντικά εστιατόρια για να πας με το ταίρι σου στην Τζια

19:28 30/7/2021 - Πηγή: iPop

Κάναμε την ερεύνα μας, θυμηθήκαμε τις δικές μας διακοπές και ξεχωρίσαμε τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στην Τζια για αξέχαστες βραδιές με ωραίο φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα. Είτε ψάχνεις απλό και νόστιμο Ελληνικό φαγητό, είτε θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το κάτι διαφορετικό, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο ιδιαίτερες επιλογές για ένα ρομαντικό δείπνο για δυο. Λίγο η θέα, λίγο το κρασί και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και δεν θα χρειαστείς πολλά για μια αξέχαστη βραδιά στην όμορφη Τζια.

1.
Το Σπίτι στη ΧώραInstagram/tospitistihora

Κουζίνα: Στο Σπίτι στη Χώρα μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά… τα πάντα! Μπορείς να φας πρωινό/ brunch, γεύμα και δείπνο, αλλά και να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου με μαγική θέα! Θα βρεις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, αλλά και πιάτα με ευρωπαϊκές επιρροές.

Στο μενού του εστιατορίου υπάρχουν vegan και vegetarian επιλογές, καθώς επίσης και πιάτα χωρίς γλουτένη.

Ένα σχόλιο απ’ την εμπειρία του κόσμου:

«Πρέπει να πας!» «Μαγική θέα , μοναδικό μέρος και σίγουρα δημιουργική κουζίνα».

2. Το Στέκι του ΣτρογγύληTripadvisor

Κουζίνα: Το Στέκι του Στρογγύλη σου προσφέρει την απόλυτη Ελληνική κουζίνα, ενώ είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφάγους και έχει επιλογές βίγκαν! Παραδοσιακές γεύσεις με θέα την θάλασσα και το κύμα στα πόδια σου.

Ένα σχόλιο απ’ την εμπειρία του κόσμου:

«Υπέροχο φαγητό , ποιοτικό και τέλεια εξυπηρέτηση! Φάγαμε από τις ωραιότερες γαριδομακαροναδες! Να το επισκεφτείτε σίγουρα ίσως το καλύτερο εστιατόριο του νησιού».

3. Porto Koundouros Restaurant

Κουζίνα: Το Porto Koundouros Restaurant συνδυάζει μπαρ, υπέροχο θαλασσινό φαγητό, και τις γεύσεις της Μεσογειακής, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής κουζίνας. Ανάλογα με την διάθεση και την όρεξή σου, διάλεξε κατηγορία φαγητού και απόλαυσέ το με το άκουσμα της θάλασσας. Κατάλληλο για χορτοφάγους, επιλογές βίγκαν και πιάτα χωρίς γλουτένη!

Ένα σχόλιο απ’ την εμπειρία του κόσμου:

«5/5! Η επιχείρηση πολύ καθαρή και οργανωμένη, όπως και η παραλία της. Το προσωπικό πολύ ευχάριστο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει με γρήγορη ανταπόκριση ακόμα και σε ώρες αιχμής. Τα φαγητά πολύ νόστιμα με φρέσκα υλικά. Αγαπημένος προορισμός στο νησί. Μια επίσκεψη θα πείσει και εσάς».

4. Kylix

Κουζίνα: Εάν θέλεις να απολαύσεις την θέα της γραφικής χώρας του νησιού, το Kylix είναι η σωστή επιλογή για εσένα. Με την διεθνή-Μεσογειακή-Ελληνική κουζίνα του και τις ανεπανάληπτες γεύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες, το εστιατόριο αποτελεί εναν απο τους top προορισμούς για φαγητό στην Τζια. Το εστιατόριο ανήκει επίσης και στην κατηγορία των Wine Bar, και έχει πολλές επιλογές για τους λάτρεις του κρασιού. Ένα μοναδικό εστιατόριο για μια μοναδική βραδιά.

Ένα σχόλιο απ’ την εμπειρία του κόσμου:

«Κρυμμένη έκπληξη! Από τα γευστικότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στην ζωή μου, με εξαιρετική εξυπηρέτηση, πολύ όμορφη θέα, εκπληκτική μουσική υπόκρουση. Όσα και να γράψω είναι λίγα. Μην το χάσετε».

5. Aigis Sunset Bar Resto

Κουζίνα: Ένα απο τα πιο όμορφα μέρη για να δεις το ηλιοβασίλεμα στην Τζια. Το Aigis Sunset Bar Resto προσφέρει απίστευτη θέα με πολύ καλό φαγητό και ποτό. Όλες της ώρες της ημέρας, μπορείς να απολάυσεις ιδιαίτερα πιάτα απ’ το προσεγμένο μενού του εστιατορίου. Σου προτείνουμε να πας στην δύση του ηλίου για μια αξέχαστη εμπειρία.

Ένα σχόλιο απ’ την εμπειρία του κόσμου:

«Η ΑΠΟΛΥΤΗ θέα … Οι βεράντες μπροστά στο μπαρ, την πισίνα ακόμη και το εστιατόριο του ΑΙΓΙΣ προσφέρουν την ΑΠΟΛΥΤΗ θέα για ηλιοβασίλεμα!! ΑΝ μάλιστα το συνδιάσει κανείς και με τα εξαιρετικά ποτά, το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού, και το κέφι των ιδιοκτητών που διοργανώνουν πάρτυ, μουσικά events κλπ. Σχεδόν όλο το μακρύ καλοκαίρι, τότε όλα έρχονται και δένουν θαυμάσια!!».

Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στην Τζια αλλά εαν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό για ραντεβού σου έχουμε ιδέες εδώ: Βγαίνεις ακόμα με τον σύντροφό σου σε εστιατόρια; Ξέχασε τα συνηθισμένα και δοκίμασε μια από αυτές τις 30 ιδέες για ένα ξεχωριστό ραντεβού

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξεχωρίσαμε τα πιο ρομαντικά εστιατόρια για να πας με το ταίρι σου στην Τζια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα