Ξεχειλίζει η οργή, νέες επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (video)

19:01 5/3/2016 - Πηγή: iPop

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση και η οργή των πολιτών για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και την κυβερνητική πολιτική που ακολουθείται.

Νέα ένταση επικράτησε στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι μπήκαν στο αμφιθέατρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι συγκεντρωμένοι εμποδίστηκαν αρχικά από αστυνομικούς, ωστόσο τους επετράπη η είσοδός στο αμφιθέατρο.

Οι αγανακτισμένοι αγρότες διέκοψαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ με φωνές και συνθήματα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καταγγέλλει την ακραία αντιδημοκρατική ενέργεια μιας μικρής μερίδας αγροτών, που εδώ και καιρό εκτελώντας πιστά το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης εμπόδισαν, με βίαιο τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης που ως στόχο είχε την ενημέρωση των πολιτών για τα φλέγοντα θέματα του προσφυγικού, του ασφαλιστικού και της διαπλοκής.

Καλούν μάλιστα όσους αντιδρούν να απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων.

Μεταξύ αυτών, για ποιο λόγο αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στο διάλογο με τον πρωθυπουργό, στερώντας από τους αγρότες της περιοχής μας την ανάδειξη των προβλημάτων τους;

Για ποιο λόγο αρνήθηκαν να ακούσουν για το όργιο της διαπλοκής που εδώ και σαράντα χρόνια οδήγησε τη χώρα και το λαό μας στη φρίκη των μνημονίων.

Γιατί αρνήθηκαν να ακούσουν για το προσφυγικό που αποτελεί το μείζον πρόβλημα της χώρας μας. Δεν συνειδητοποιούν επιτέλους ότι η χώρα μας κινδυνεύει να συνθλιβεί ανάμεσα στις Συμπληγάδες ενός απάνθρωπου συστήματος που απεργάζεται το αύριο της χώρας μας;

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ οι συγκεκριμένες αντιδράσεις υποκινούνται από κάποιους ελάχιστους αγρότες που θίγονται τα προκλητικά συμφέροντα τους.

Οι κρυφοί πόθοι για ανατροπή την κυβέρνησης της Αριστεράς με σκοπό να επιστρέψουμε στον «όμορφο κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο» δεν θα τους επιτρέψουμε να επαληθευτούν καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

The post Ξεχειλίζει η οργή, νέες επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα