Βγαίνεις με χωρισμένο; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις

18:02 18/10/2016 - Πηγή: iPop

Δεν είναι μυστικό ότι τα διαζύγια είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Φυσικό επακόλουθο είναι το να γνωρίσεις έναν χωρισμένο άνδρα, με τον οποίο να ξεκινήσει να αναπτύσσεται κάποιου είδους σχέση.

Ωστόσο, πριν αποφασίσεις να το πας σε κανονική σχέση και να αναπτύξεις συναισθήματα, θα πρέπει να του κάνεις ορισμένες ερωτήσεις.

Νιώθεις άνετα να μιλάς για το διαζύγιό σου;

Ο άνδρας που αποφεύγει με κάθε τρόπο να μιλήσει για το διαζύγιό του, σημαίνει πως ακόμα τον επηρεάζει.

Εάν δεν έχει αποδεχτεί τον χωρισμό του και έχει μια μη υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό του, τότε αυτό θα επηρεάσει και τις μελλοντικές του σχέσεις.

Θέλεις να παντρευτείς ξανά;

Είναι διατεθειμένος να μπει ξανά σ’ αυτή τη διαδικασία ή απογοητεύτηκε τόσο πολύ απ’ την ιδέα του γάμου που δεν θέλει να ξανακούσει αυτή τη λέξη; Αυτό μπορεί για σένα να είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν ψάχνεσαι για σοβαρές καταστάσεις.

Ήθελες το διαζύγιο;

Σύμφωνα με μελέτη του Stanford University, το 70% των διαζυγίων υποκινούνται απ’ τις γυναίκες. Γι’ αυτό και πρέπει να μάθεις εάν ήταν μια απόφαση που την ήθελε κι εκείνος ή απλά αναγκάστηκε να το κάνει επειδή δεν τον ήθελε η σύντροφός του.

Μπορείς να περάσεις χρόνο με ένα άλλο άτομο;

Μπορεί να μπει στο τρυπάκι της σχέσης ή δεν νιώθει έτοιμος να σου αφιερώσει χρόνο; Απ’ το εξαφανίζεται και να τον ψάχνεις, να είναι κλειστός και ψυχρός είναι πολύ καλύτερα να ξέρεις απ’ την αρχή την αλήθεια!

The post Βγαίνεις με χωρισμένο; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βγαίνεις, Αυτές,vgaineis, aftes