Βελτίωση του καιρού- Αραιές νεφώσεις

07:08 11/3/2016 - Πηγή: iPop

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν ενώ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρώτικα κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου ενώ στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ χιονιά θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμο θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Βελτίωση του καιρού- Αραιές νεφώσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα