Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το τροχαίο και το θαύμα που τον έσωσε

20:17 22/2/2020 - Πηγή: iPop

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Αναφέρθηκε στον γάμο του και μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το τροχαίο ατύχημα και για το θαύμα που τον έσωσε. 

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αποκάλυψε πολλά στο Dot, όπου μίλησε για τη δουλειά του, την παιδική του ηλικία, τον γάμο του, αλλά και το ατύχημα του 2016, που έζησε από θαύμα.

Όσον αφορά το

γάμο του, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως ήταν ένα “τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία”, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 25 άτομα. Συμπλήρωσε πως το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, ενώ αστειευόμενος είπε πως ήταν δική του ιδέα να γίνει ο γάμος στη Βενετία κι αυτό για να αποφύγει το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα του, Λίνα Πρίντζου, που κατάγεται από την Ήπειρο και με την οποία παντρεύτηκε πριν από 5 χρόνια.

Παραδέχτηκε, ακόμα, πως ήταν πάρα πολύ ντροπαλός όταν ήταν μικρός, αλλά υπήρχαν και στιγμές που έκανε συνέχεια αστεία. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός έπαιξε ο ελληνικός κινηματογράφος, που τον στιγμάτισε στην παιδική του ηλικία.

Τι είπε, όμως, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το τροχαίο ατύχημα που έζησε πριν από 4 χρόνια;

Το 2016 ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον γνωστό ηθοποιό και τον πέταξε πάνω στις ράγες του τρένου χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα.

Τον Γενάρη του 2016 ήταν. Ενώ περπατούσαμε στο δρόμο με χτύπησε αυτοκίνητο, έρχεται ένα αυτοκίνητο, οι υπόλοιποι έκαναν στην άκρη, αλλά εγώ δεν πρόλαβα και με πέταξε 5-6 μέτρα πάνω στις γραμμές του τρένου και δεν έπαθε τίποτα για έναν μαγικό λόγο. Το μόνο που είχα πάνω μου ήταν μια πληγή στο γόνατό μου, που είχε το σχήμα του σταυρού. Το έβγαλα φωτογραφία. Και δίπλα εκεί ήταν η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου. Πιστεύω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο που μας προστατεύει και είναι μαζί μας 

Ανέφερε πως ήταν αισιόδοξος παρά το ατύχημα, αλλά πως παλαιότερα ήταν ακόμα πιο αισιόδοξος απέναντι στα πράγματα και τον κόσμο.

Διάβασε ακόμα:

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρήκε τον σκύλο του μετά από 2,5 χρόνια! (Video)

Το άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το τροχαίο και το θαύμα που τον έσωσε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα