Βάλε τζίντζερ στα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου

18:02 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Τα μαλλιά σου τον χειμώνα χάνουν την λάμψη τους και ατονούν! Αυτά μέχρι χτες. Από σήμερα θα μιλάς με άλλα δεδομένα και θα μπορέσεις να τα κάνεις να λάμψουν ξανά. Σύμμαχος σου θα είναι μόνο ένας! Το τζίντζερ το οποίο πίστεψε μας θα σε κάνει να δεις θαύματα. Βάζοντας τζίντζερ στα μαλλιά σου θα φανεί η ομορφιά σου και δεν το λέμε εμείς, αλλά το υπογράφουν και όλοι όσοι ξέρουν από σωστή περιποίηση.

Τι θα χρειαστείς για να κάνεις τα μαλλιά σου να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους λάμψη;3 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδοΧυμό από ένα πορτοκάλιΠώς
θα χρησιμοποιήσεις το μείγμα που θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σου;Βάλε και τα τρία υλικά σ΄ένα μπολ και ανακάτεψε τα.Βάλε τη μάσκα στα μαλλιά σου και άσε την να δράσει για τουλάχιστον 20 με 25 λεπτά.Ξέπλυνε καλά και συνέχιζε το λούσιμο σου βάζοντας σαμπουάν.Στέγνωσε τα μαλλιά σου και όταν τα δεις είμαστε σίγουροι πως θα αρχίσεις να πιστεύεις στα θαύματα.

Μπορείς να επαναλαμβάνεις την διαδικασία όσο συχνά θες. Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση το εν λόγω μείγμα να βλάψει τα μαλλιά ή το δέρμα σου.

The post Βάλε τζίντζερ στα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα