Τσίπρας- Μητσοτάκης: Αντιμέτωποι στη Βουλή για το ασφαλιστικό

07:37 26/1/2016 - Πηγή: iPop

Αντιμέτωποι θα βρεθούν σήμερα, Τρίτη, στη Βουλή οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, με αφορμή την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα εκφράσουν τις απόψεις τους και τις θέσεις τους όσον αφορά το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ενώ αναμένεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει έντονη κριτική στον Αλέξη

Τσίπρα και την Κυβέρνηση εν γένει.

Η συγκεκριμένη συζήτηση έρχεται σε μια περίοδο- κλειδί, καθώς ο μόλις έχει εκλεχθεί ο νέος Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μόλις έκλεισε ένας χρόνος διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Παράλλαλα, ορισμένες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα χάνει έδαφος έπειτα από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συζήτηση φυσικά δεν αναμένουμε να κινηθεί σε ήρεμους τόμους, αλλά ούτε και να περιοριστεί στο ασφαλιστικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκφράσει για πρώτη φορά τις θέσεις του για το ασφαλιστικό, ενώ είναιν ήδη γνωστό ότι παρόλο που λέει ηχηρό «ναι» στα αιτήματα των αγροτών, δεν συμφωνεί με τις κινητοποιήσεις τους που έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των δρόμων.

Τι είχε ειπωθεί στην κατ’ ιδίαν συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη;

Ο Αλέξης Τσίπρας, είχε ενδιαφερεί να μάθει την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τρία αυτά «καυτά» ζητήματα: το ασφαλιστικό, η συγκρότηση του ΕΣΡ και το νομοσχέδιο αναφορικά με την Δημόσια Διοίκηση.

Ο Πρωθυπουργός είχε τονίσει πως αν εκλεγεί νέο ΕΣΡ, τότε οι άδειες θα μπορέσουν να προχωρήσουν:

«Είναι σωστό κανένα κόμμα να κάνει αβάντες στους ολιγάρχες, μιντιάρχε»

Ζήτησεε από τον Κ. Μητσοτάκη να ψηφίσει το νομοσχέδιο που αφορά την Δημόσια Διοίκηση λέγοντας: «Το πρόβλημα δεν είναι οι μετακλητοί που φεύγουν με τον υπουργό. Το πρόβλημα είναι η αδιαφάνεια και ο κομματισμός στη διαδικασία ανάδειξης των μόνιμων στελεχών του δημοσίου».

The post Τσίπρας- Μητσοτάκης: Αντιμέτωποι στη Βουλή για το ασφαλιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα